Gemeente Zwijndrecht

UITGIFTE VERGUNNING
INVALIDENPARKEERPLAATS

Burgemeester en wethouders hebben op 26 september 2002 besloten nabij de woning De Werf 47 een gereserveerde invalidenparkeerplaats aan te laten leggen.

Bezwaar maken.

Tegen genoemd besluit kunnen belanghebbende binnen zes weken na de dag van toezending aan de aanvrager, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, t.a.v. de Commissie bezwaar- en beroepschriften, Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht.

Voorlopige voorziening

Als u bezwaar heeft ingediend is het, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dat vereist, eveneens mogelijk een voorlopige voorziening (= voorlopig oordeel van de rechter) te vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

U bent in dat geval een recht verschuldigd van ¤ 109,00 voor natuurlijke personen (individuen) of ¤ 218,00 voor rechtspersonen (bijv. bedrijven).

In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij bepaalde sociale uitkeringen), zijn natuurlijke personen een bedrag verschuldigd van ¤ 29,00.

Het bezwaarschrift en het verzoek om voorlopige voorziening moeten worden ondertekend en dienen verder tenminste te bevatten:

de naam en het adres van de indiener;

de dagtekening;

een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift of het verzoek om voorlopige voorziening is gericht;

de gronden van het bezwaar of het verzoek om voorlopige voorziening.

Nadere informatie

Nadere informatie over de begin- en einddatum van de bezwaartermijn en de verleende vergunning kan tussen 8.30 uur en 13.00 uur worden verkregen bij de afdeling Sociale Zaken, Poort van Walburg, IJsselmeer 36.

Zwijndrecht, 10 oktober 2002