Mojo Concerts

Op zaterdag 26 oktober geeft K-otic twee concerten in de nieuwe zaal Pepsi Stage in Amsterdam.
In 2001 heeft K-otic alle records gebroken met een tour van 22 (uitverkochte) shows in het land en een reprise-tour rond Kerst. Dit jaar hebben Anna, Bouchra, Martijn, Stefan, Rachel en Bart, naast veel korte optredens, promotie gedaan in het land en hard aan het nieuwe album gewerkt.
De eerste single "Falling" kwam in mei uit en werd een Top 5 hit. De tweede single "I Surrender" is eind augustus uitgekomen en kwam vanuit het niets op de derde plek binnen. Gisteren, maandag 9 september, is het tweede album van K-otic uitgekomen "Indestructible" genaamd. De bandleden hebben, doordat er deze keer veel meer tijd was om het album te maken dan bij Bulletproof het geval was, het gevoel dat ze meer hun eigen stempel op het album hebben kunnen zetten. Rachel, Anna, Martijn, Bouchra, Stefan en Bart hebben allen een solonummer op het album, dat in totaal 14 tracks bevat.
Tijdens de concerten op zaterdag 26 oktober zullen ze, naast de grote hits zoals 'Damn, I Think I Love You, I Can't Explain en I Really Don't Think So, ook veel nummers van het nieuwe album ten gehore brengen.

Geboren onder het oog van Nederland in het Starmaker huis, gevochten tegen allerlei vooroordelen, een trouwe, vaste schare fans, top 10 hits, een nieuw album en opnieuw live te zien! Kortom, K-otic gaat onverminderd voort.

Pepsi Stage - Amsterdam Z.O. (naast de Heineken Music Hall) Zaterdag 26 oktober 2002
Aanvang: 1e show om 14.30 uur, 2e show om 19.30 uur Entree: ¤ 25 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl, AUB, Uitlijn 0900-0191 (¤ 0,40 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.