Provincie Drenthe

Drentse politiek chat met inwoners Drenthe

Assen, 23 september
Persberichtnummer 02-095



Donderdagavond 26 september a.s. zitten vier gedeputeerden van Drenthe klaar om te reageren op meningen uit de provincie of om vragen te beantwoorden.
Via www.Drenthe.nl kan iedereen chatten met de gedeputeerden mevrouw Edelenbosch en mevrouw de Vries-Leggedoor en met de heren Dijks en Swierstra, de gedeputeerden van Drenthe die betrokken zijn bij het provinciaal omgevingsplan.
De provincie is momenteel bezig met de herziening van het provinciaal omgevingsplan. In dit plan staat het beleid op het gebied van bereikbaarheid, inrichting van stad en platteland, milieu, waterhuishouding en regelgeving. Meningen vanuit de samenleving over deze onderwerpen zijn belangrijk bij het maken van de juiste keuzes.

De afgelopen vijf weken heeft de provincie Drenthe stellingen gepubliceerd in dag- en weekbladen waarop inwoners van Drenthe konden reageren. Hieraan is volop gehoor gegeven.
Donderdagavond worden inwoners van Drenthe opnieuw in de gelegenheid gesteld hun mening te geven of vragen te stellen. Nu krijgen ze daarop meteen een reactie van een gedeputeerde.
Het begint om 19.30 en zal ongeveer een uur duren.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl