Gemiva-SVG Groep


Gouda, 6 september 2002

Open dag De Kleine Oase

Kinderdagcentrum De Kleine Oase in Zwijndrecht voor kinderen meervoudige beperkingen, bestaat 25 jaar. De Kleine Oase sluit de viering van dit jubileum af met een feestelijke open dag op zaterdag 28 september. Tijdens de open dag staan terugkijken én vooruitkijken centraal.

De open dag is een goede gelegenheid voor belangstellenden om kennis te maken met een bijzondere vorm van dagbesteding voor meervoudig gehandicapte kinderen uit het gehele Drechtstedengebied. Kinderen en medewerkers van De Kleine Oase nodigen belangstellenden van harte daartoe uit. Kinderen en hun ouders, die in het verleden het dagcentrum hebben bezocht, kunnen elkaar tijdens de open dag in een reünieachtige sfeer ontmoeten.

Door de jaren heen heeft kinderdagcentrum De Kleine Oase zich ontwikkeld tot een specialistisch centrum, waar kinderen met meervoudige beperkingen een ontwikkelingsgerichte dagbesteding hebben. Dat gebeurt op een intensieve manier in kleine groepen. Naast het team van begeleiders zijn deskundige therapeuten in dienst voor behandeling, begeleiding en onderzoek.

Tijdens de open dag verzorgen medewerkers rondleidingen door het gebouw. Bezoekers kunnen kennismaken met de werkwijze van het kinderdagcentrum. Via een fotowand krijgen bezoekers een indruk van het programma-aanbod. Er is live muziek aanwezig.

De open dag is op zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur in kinderdagcentrum De Kleine Oase, Burgemeester Slobbelaan 1 in Zwijndrecht.