Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-09-2002

Televisie
KEYL
Uitzending zaterdag 28 september
Nederland 1 - 21.00 uur


---
CATHERINE KEYL VOOR HET EERST TE ZIEN BIJ TROS

Op zaterdag 28 september is Catherine Keyl voor het eerst te zien bij de TROS op Nederland 1. Dan begint haar nu al veelbesproken programma KEYL. Met KEYL maakt de veelzijdige presentatrice een programma dat meer dan ooit dichtbij haarzelf staat. Met beide benen midden in de maatschappij behandelt zij een variatie aan onderwerpen die het leven zo interessant maken.

Deze eerste aflevering gaan Ronald Jas, campagneleider van de actie 'Ben jij sterker dan drank?' en Mark de Witte, directeur van Bacardi Nederland, met elkaar in discussie over de zorgwekkende toename van het alcoholgebruik onder jongeren.

Verder is Elene Vis te gast. Deze voormalige levenspartner van Emile Ratelband is escortkoningin. Samen met haar zoon Robert heeft ze een gesprek met Catherine over hun woelige leven in deze spannende business. De Chinese schrijfster Lulu Wang praat over wat haar is opgevallen aan het nieuws en wat haar zo aanspreekt in ons land.

Tom Coronel geeft in KEYL een rondleiding op het circuit van Zandvoort en de Brabantse zanger Do komt zingen. Zij staat momenteel op nummer 4 in de Amerikaanse hitlijsten.

Voor meer informatie: www.tros.nl/keyl