Ingezonden persbericht

WIJNINFO.NL NIEUWS

Koop deze wijnen en ondersteun War Child

Voor het derde achtereenvolgende jaar helpt Wijnkoperij de Gouden Ton Groep door middel van een wijnactie de Amsterdamse stichting War Child.

War Child is een fantastische organisatie die kinderen wereldwijd helpt hun oorlogservaringen te verwerken. Dit doet men ter plaatse door middel van creatieve therapieën zoals muziek, tekenen en drama. Het motto is "haal niet het kind uit de oorlog, maar de oorlog uit het kind".

Hierdoor helpt War Child deze getraumatiseerde kinderen opgroeien tot evenwichtige volwassenen, die een bijdrage aan de vreedzame toekomst van hun land kunnen leveren.

De wijnboer werkt tegen kostprijs, de importeur zonder marge en het etiket werd ook dit jaar weer gedoneerd door de Amsterdamse kunstenares Maggi Giles.

Wijnkoperij de Gouden Ton Groep nodigt u uit wat van deze wijn(en) te bestellen want per verkochte fles gaat 1 euro naar War Child. Vorig jaar waren dat er dik 8000, wij hopen dit jaar op meer.

Er zijn twee wijnen;

een frisdroge, haast sappig smakende GRENACHE BLANC 2001. Een perfect glas wijn als aperitief, bij salades of visgerechten en natuurlijk ook bij oosterse kookkunst.

En een niet te zware, fruitige, soepelsmakende rode, GRENACHE ROUGE 2001, ideaal als dagelijkse wijn bij een grote verscheidenheid aan gerechten, ook pittige aziatische.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, slechts 4,95 per fles ! inclusief BTW

( bijdrage in de vervoerskosten 6,75 per bestelling)

Reageer daarom snel want wij verwachten in de eerste week van oktober de zending hier in Nederland. Wijnkoperij de Gouden Ton Groep staat vol achter deze actie en wij hopen op uw steun.

Bestellen kan telefonisch gedurende werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op 0174 270 202, of 24 uur per dag via info@degoudenton.nl

Met Vriendelijke groet,

Wijnkoperij de Gouden Ton Groep

Nico McGough

Feast for Peace Ambassadeur

--
Dit is een bericht van de Wijninfo.nl mailservice
Kijk voor aan- en afmelden op http://www.wijninfo.nl/