Gemeente Rotterdam

Keywords: Rotterdam, college, burgemeester, wethouder, wethouders, collegeraad, dualisering, coolsingel, Feyenoord, havens, Sparta

Werkbezoeken en openbare optredens

Een overzicht van de werkbezoeken en openbare optredens van de Burgemeester en de wethouders van 27 september tot en met 5 oktober 2002.

Wethouder Lucas Bolsius onthult kunstwerk in Noord

Wethouder Lucas Bolsius (o.m. Buitenruimte) onthult zaterdag 28 september een kunstwerk aan het Benthemplein in de Deelgemeente Noord. Dit kunstwerk, een drieluik, is gemaakt door een drietal leerlingen van het Grafisch Lyceum. Het kunstwerk is een schenking van de Roteb, Stadstoezicht en Gemeentewerken aan de Deelgemeente i.v.m. de opening van het gerenoveerde plein. Met het drieluik worden de thema's Schoon, Heel en Veilig op een kunstzinnige wijze in beeld gebracht. Het geheel zal worden opgesierd met een koperen gedenkplaat waarmee naast de aanbieding en de datum van de onthulling, een boodschap zal worden meegegeven. Het motto is daarbij " wees zuinig op uw woonomgeving" en zal de prijs van een vergelijkbare grafitty vervuiling worden weergeven.