Mojo Concerts

Het tweede album van K-otic 'Indestructible' ligt sinds twee weken in de winkels en staat al op de tweede plaats van de album Top 100. Aanstaande zaterdag 28 september geeft Nederlands bekendste popband een live-presentatie van hun nieuwe cd in het Utrechtse Tivoli. Bart, Anna, Martijn, Bouchra, Rachel en Martijn zullen in een speciale setting en décor alle nieuwe nummers van 'Indestructible' live zingen. Op de plaat staan een aantal geweldige uptempo popsongs, mooie ballads en rocksongs. Naast groepsnummers hebben de zes bandleden ook een solonummer, al dan niet zelf geschreven, op de plaat staan.
Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar bij alle filialen van Free Record Shop (behalve de stationskiosken) en bij de kassa van Tivoli vanaf 18.00 uur. Kosten 10,= euro (incl. reserveringskosten). Zaal open: 19.00 uur, aanvang: 20.00 uur. Zaterdag 28 september.

De band geeft ook twee concerten op 26 oktober in de Pepsi Stage in Amsterdam. Tijdens deze concerten spelen ze ook nummers van 'Indestructible' zoals de recente hits Falling en I Surrender. Maar ook de oude bekenden Damn.., I Can't Explain en I was made to love you zullen aan de revue passeren. Pepsi Stage is een prachtige nieuwe zaal in Amsterdam Z.O. naast de Heineken Music Hall en aan de Arena Boulevard. Op zaterdag 26 oktober vinden er twee shows plaats, de eerste om 14.30 uur en de tweede om 19.30 uur. Entree: ¤ 25 (excl. servicekosten). Kaartverkoop is bij de grotere postkantoren, GWK's en VVV's, http://www.ticketservice.nl of bel 0900-3001250 (0,45 ctpm).