Gemeente Wassenaar

Veelgestelde vragen

Gemeentelijke legpenning voor Tunnelklosser Van der Ham 29-09-2002

Op 28 september 2002 zal de loco-burgemeester van Wassenaar drs. E.L. van Dijk-Staats de gemeentelijke legpenning uitreiken aan de heer E.M.A. van der Ham, lid van het bestuur van Carnavalsvereniging de Tunnelklossers.

De Tunnelklossers vieren op 28 september hun 33-jarig bestaan. Sinds de oprichting is de heer Van der Ham bijzonder actief binnen de vereniging. Niet alleen was hij vijf maal Prins Carnaval, hij is ook een aantal jaren voorzitter van de Tunnelklossers geweest. Ook op de achtergrond is hij actief als organisator van de maandelijkse papierinzameling en bijvoorbeeld als bouwer van de carnavalswagens. Daarnaast is de heer van der Ham actief voor de buurtvereniging Kerkehout (K&O), de moedervereniging van De Tunnelklossers. Voor K&O heeft hij vele malen de illustraties voor het verenigingsblad Kontact gemaakt. Tevens was bij betrokken bij de organisatie van de zomerfeesten.

De gemeentelijke legpenning zal worden uitgereikt op 28 september om ± 17.30 uur tijdens de receptie van de Tunnelklossers ter gelegenheid van het 33-jarig bestaan van de carnavalsvereniging.