Leefbaar Nederland

Keywords: 46

Jong & Leefbaar: Een zonnige zondag...
Dimp Nelemans, 18 sep 2002

Op 8 september 2002 kwam een groep jongeren van Leefbaar Nederland bijeen om start te maken met de LN Jongerenvereniging. Wij, van het eerste uur vinden het hartstikke leuk, maar ook belangrijk om verder te bouwen. Als voorzitter a.i. werd gekozen voor Erik van Kilsdonk. Hij is al bezig met de eerste contouren van beleid en visie op papier te zetten.

Voor onze actieplannen is alle hulp welkom. Dus, daarom nodigen we je uit om samen met ons jong&leefbaar een vliegende start te geven. Kom daarom op zondag 29 september 2002 van 15.00 tot 17.00 uur in Raamsdonkveer.

Nu kunnen we ons voorstellen dat je aarzelt omdat je vervoersproblemen hebt. Carpoolen kan je helpen. Schroom dus niet om dat kenbaar te maken. Onderling is vast wel wat te regelen.

En, we hebben een speciale verzoek. We vragen je iemand (liefst meerdere) mee te brengen. Als hij/zij nog geen lid is, lossen we dat tijdens de bijeenkomst op. Op die manier verdubbelen we het aantal potentiële leden, wordt het draagvlak voor onze ideeën groter, het aantal handjes om de oprichtings/ledenvergadering te organiseren omvangrijker en wordt onze zichtbaarheid als politieke jongerenbeweging nog leuker dan het nu al is. Wie komt kan meteen kennis maken met een aantal LN bestuursleden, zowel als LN fractievoorzitter en Tweede Kamerlid, Fred Teeven.

De voorlopig opgestelde agenda is:

1. Welkom, voorstellingsrondje

2. Stand van zaken met de oprichting

3. Stand van zaken met kandidaten voor het verenigingsbestuur
4. Aanstellen Commissie Statuten, Huishoudelijk Reglement, jaarplan en werkplan

5. Voorstellen en vaststellen oprichtingsbegroting
6. Aanstellen Commissie PR, communicatie en ledenwerfacties
7. Planning algemene ledenvergadering

8. Rondvraag en sluiting (om circa 17.00 uur)
Je snapt natuurlijk wel dat het moeilijk inschatten is, hoe groot de opkomst zal zijn. Daarom vriendelijk verzoek om even per E-mail jong@leefbaar.nl te melden of en met hoeveel personen je komt. Ook, als je niet kunt komen en toch geïnformeerd wilt blijven is een mailtje handig. Dus, ben je tussen 14 en 27 jaar meld je aan.

Ben je wat ouder dan is dat geen bezwaar. Eenderde van de jongerenvereniging mag wat ouder zijn. Voor de contributie hoef je het niet laten, tot 31-12-02 is dat 1,50 (jaarlijks 5,35). Tot 1 oktober kun je solliciteren naar een bestuursfunctie, daarvoor is lidmaatschap wel verplicht. We zien je graag op zondag 29 september 2002.

Voorzitter a.i. Erik van Kilsdonk/Charlotte Masselink secretariaat/Richard Mos, secretaris
Aanmelding leden en bestuurskandidaten (CV + motivatie); E-mail jong@leefbaar.nl
Postadres: BCDV Postbus 356, 4940 AJ Raamsdonksveer.
---

Routebeschrijving vergaderruimte Raamsdonksveer Maasdijk 9 telefoon 0162 518650

* Raamsdonksveer ligt aan de A27 halverwege Gorinchem/Breda.

* Wie uit het Oosten komt bereikt de A27 via A15 en A59.
* Wie uit het Zuiden komt bereikt de A27 vanuit de A58.
* Wie uit het Westen komt bereikt de A27 via A12 en A15.
Op de A27 neem je afslag 20 en je rijdt de weg onderdoor dan wel onder aangekomen ga je linksaf. In beide gevallen zit je al op de Maasdijk.

Je passeert aan je linkerhand Louman en Parqui (Toyota Museum) en volgt de weg, drie stoplichten verder zie je aan je linkerhand een groot wit gebouw Dongemond College, vervolgens een kleine weg Reenweg, dan passeer je een ANWB bord Raamsdonksveer/ Geertruidenberg.

Direct daarna sla je de private weg in aan je rechterhand (precies voor het bord met PC Kamp/Offshore Ruijtenberg/Scheepsmotoren Bayens). Je parkeert daar je auto waar je maar wilt en loopt terug naar de voorkant van het weggetje. Vandaar gaan we richting zaalruimte.

Leefbaar.nl > Archief > Jong & Leefbaar: Een zonnige zondag...

© 2001-2002 Duidelijk Nieuwe Media, RoosIT (hosting) & Leefbaar Nederland. Alle rechten voorbehouden.