Ingezonden persbericht

titel: kansen voor call center branche in noord-nederland

wist u dat er in noord nederland zo n 5500 mensen werkzaam zijn in call centers? en dat het er wel drie keer zoveel zouden kunnen zijn? landelijke ontwikkelingen laten zien dat er nog steeds een enorme groei is in de wereld van de call centers, of customer service centers. in het noorden blijft die groei achter. de task force call centers organiseert maandag 30 september 02 vanaf 14.00 uur in martiniplaza te groningen een minisymposium om de mogelijke kansen in deze sector in noord-nederland te bespreken.

de task force call centers heeft de afgelopen maanden plannen laten ontwikkelen om de sector te vergroten en te versterken. welke perspectieven zijn er voor werkgevers en werknemers in de regio? wat is de rol van overheid, onderwijs en arbeidsbemiddeling? welke kansen liggen er voor u? wij willen graag met u van gedachten wisselen over de plannen. daarom de uitnodiging om op maandagmiddag 30 september vanaf 14.00 uur in martiniplaza te groningen deel te nemen aan het minisymposium: "p/a noord nederland"

het symposium is onderdeel van de dmsa marketingdagen 2002 in groningen.

presentator/gastheer hans bach leidt u door het programma, waarbij aan het woord komen:
* cor baan, voorzitter van het adviescollege van de markt (ama), kansen en mogelijkheden in noord nederland;
* bas filippini, directeur tele train, namens dmsa, voorzitter van het o&o-fonds, over het recent met de overheid gesloten convenant herintreedsters;
* hans de vries voorzitter van fnv bondgenoten, bestuurslid ama;
* marieke berghuis, consultant en onderzoeker, toelichting op projectvoorstellen;
* het aanwezige publiek, aan de hand van stellingen en vragen. na afloop nodigen wij u graag uit voor een drankje en een hapje in het hol van de leeuw : het nieuwe gebouw van de fnv, aan de overkant van de weg.

mogen wij ook uw mening horen? dan kunt u zich opgeven middels bijgaand antwoordformulier. uiteraard bent u ook welkom bij onze stand tijdens de beursdagen.

nadere informatie

ina von pickartz, bestuurder fnv bondgenoten in groningen

tel: 050-3631157

e-mail: inapick@bg.fnv.nl

heleen kerkhof, gemeente leeuwarden

tel 058-2343536

e-mail: h.kerkhof@ictcenter.nl