Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-09-2002

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 30 september
Nederland 2 - 22.45 uur


GRETTA DUISENBERG IN STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL

Presentator Roderick Veelo krijgt maandagavond 30 september a.s. Gretta Duisenberg op bezoek. Het TROS-programma STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL zal met de echtgenote van de president van de Europese Centrale Bank praten over haar veelbesproken pro-Palestijnse acties van de laatste maanden. Het panel Maarten van Rossum, Jacobine Geel en Tom van 't Hek neemt het nieuws van de afgelopen week door.

In het voetbalgedeelte met Jack van Gelder is Giovanni van Bronckhorst te gast. 'Joey' voor intimi is speler van het Engelse Arsenal (voorheen Feyenoord en Glasgow Rangers) en zit momenteel in de laatste fase van de revalidatie na een zware knieblessure. STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL heeft hem een dag gevolgd tijdens zijn revalidatietraining bij het KNVB Sportmedisch Centrum in Zeist. Verder een muziekclip met beelden uit zijn carrière.

Vorige week zorgde bondscoach Dick Advocaat er met een slinger aan het rad voor dat het pijltje stopte bij de naam van André Ooijer. De verdediger van PSV en het Nederlands Elftal zit in een drukke fase met zijn club, maar maakte wel tijd vrij om naar het Belgische Brugge te gaan. In Dolfinarium Boudewijnpark maakt een dolfijnentrainer hem wegwijs in het vak. Ooijer heeft ooit eens te kennen gegeven dat hij erg gecharmeerd is van dat vak en in het bijzonder van deze prachtige dieren. Uiteraard zullen spectaculaire shots van de dolfijnenshow niet ontbreken.