COMMUNICATIE ADVIESBUREAU PACE

Nicolaï spreekt ma 30 september in Politiek Cafe Den Haag

Nicolaï spreekt maandag 30 september 2002 in Politiek Cafe Den Haag

VVD staatssecretaris Europese Zaken, Atzo Nicolai verdedigt om 20.15 uur in Cafe Van Buuren, Noordeinde 90, de stelling: EU: uitbreiden verplicht tot liberaliseren van de landbouw. Initiatiefnemer Pam Evenhuis leidt de spreker in. De inleiding duurt ongeveer een kwartier. Daarna is er gelegenheid tot discussie. De opzet is informeel. De bar blijft gewoon open.
Live muziek vanaf 19.30: Mischa s Jazz Trio.
Politiek Cafe is een middel om mensen te interesseren in politiek. Elke maandagavond wordt er op levendige en informele wijze over verschillende politieke onderwerpen van gedachten gewisseld. Voor politici, maatschappelijke organisaties en bedrijven is het cafe een podium waar zij aan een selecte groep hun boodschap kunnen verkondigen.
Politiek Cafe is ook op internet te bezoeken:
www.politiekcafe.com
Hier vindt u informatie over de komende sprekers en hun achtergronden, maar ook een terugblik op vorige avonden, met speeches, foto s, publicaties uit de media, etc. Ook kunnen bezoekers van de site zich aanmelden voor de mailinglist, zodat zij wekelijks van het actuele programma van Politiek Cafe op de hoogte blijven.

26 sep 02 17:07