Ingezonden persbericht


Menno Swart
Meeuwenlaan 51
1935 ER Egmond-Binnen
Tel. (06) 21578385


"ZET BEERTJE OP 1":
TVBABES.COM BEGINT ACTIE OM BEERTJE VAN BEERS MEER KIJKERS TE BEZORGEN

Omroepland, 30 september 2002

Het nieuwe Veronica is nu vier weken bezig met uitzendingen. Helaas zijn de kijkcijfers van de programma's ronduit slecht. Dit vindt tvbabes.com vooral sneu voor de talentvolle presentatrice Beertje van Beers. Haar programma Tease!, een talkshow voor vrouwen, scoort elke dag kijkcijfer nul. Tease! haalt een schamele 15.000 kijkers. Deze bereslechte kijkcijfers zijn tvbabes.com een doorn in het oog. Beertje verdient beter!

Via de actie "SteunBeertje" wil tvbabes.com zoveel mogelijk mensen oproepen om naar Tease! op Veronica te kijken. Veel mensen hebben het kanaal van Veronica nog niet eens ingesteld op hun TV, Veronica kan dus wel een beetje promotie gebruiken.

De komende week staat de website tvbabes.com helemaal in het teken van Beertje van Beers. Via een speciale "Steunbeertje" pagina wordt iedereen opgeroepen naar Tease! te kijken. Uiteraard houden we de kijkcijfers nauwlettend in de gaten.

Het doel van de actie is om met Tease! binnen een week het kijkcijfer 1 te halen (ongeveer 150.000 duizend kijkers). Vandaar de slogan: "Zet Beertje op
1!"


tvbabes.com roept dinsdag 8 oktober uit tot Beertje-dag, op die dag hopen we dat het beoogde kijkcijfer 1 gehaald wordt.

De actie "SteunBeertje" is een initiatief van de website tvbabes.com. Op deze site staat het laatste nieuws en veel informatie over vrijwel alle Nederlandse TV presentatrices en actrices. De site trekt ongeveer 10.000 bezoekers per dag.

Meer informatie op www.tvbabes.com/steunbeertje

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht