TRAVEL24.COM

Digitale samenwerking Travel24.com en Neckermann.nl

30 september 2002

Digitale samenwerking Travel24.com en Neckermann.nl

Het recente lidmaatschap van Travel24.com bij ANVR en SGR heeft voor dit online reisbureau geresulteerd in diverse nieuwe agentenovereenkomsten. Door een samenwerkingsverband met Neckermann.nl is de website van Travel24.com uitgebreid met een module waarmee online het reisaanbod van Neckermann.nl opgevraagd en geboekt kan worden. Skiën in Oostenrijk of Frankrijk of genieten van de zon in Turkije of de Canarische eilanden; het complete winteraanbod van deze touroperator is online boekbaar.

De afhandeling van de online boeking geschiedt geheel door Neckermann Reizen. Boekingen die via het call center van Travel24.com gemaakt worden, zullen door de medewerkers van T24 via Travel-Net afgehandeld worden. Deze pakketreizenmodule is een perfecte aanvulling op de huidige module, die voornamelijk reizen met vertrek vanaf Duitsland bevat. Vooral voor klanten in het grensgebied bieden twee verschillende modules voordelen: zij kunnen op deze manier eenvoudig de prijzen vergelijken voor vertrek vanaf zowel Duitse als Nederlandse luchthavens.

Over Travel24.com
Travel24.com Nederland maakt onderdeel uit van het internationale netwerk van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal. Travel24.com heeft meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus versmelten de belangrijkste componenten uitgebreide reisinformatie en compleet aanbod met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.

Over Neckermann
Neckermann Vliegreizen Nederland is opgericht op 1 november 1970 als eerste buitenlandse dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De verkoop van vakantiereizen gebeurde in de eerste jaren rechtstreeks aan de consument vanuit een aantal eigen Neckermann reisbureaus. Inmiddels is Neckermann in Nederland een organisatie met ruim 200 medewerkers en maakt zij deel uit van het internationale Thomas Cook concern. Het internationale Thomas Cook concern is één van de grootste reisorganisaties in Europa. Het concern telt wereldwijd ruim 30.000 medewerkers en verzorgt de vakantie voor ruim 17 miljoen gasten. Daarnaast heeft het concern 73.000 hotelbedden in eigendom, 4000 reisbureaus, 20 touroperators en een vloot van 85 vliegtuigen.


---

Noot voor de redactie/