Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 30/9/2002
Auteur: Desiree Brabers

Minderjarige aangehouden na opgeven valse naam

TILBURG Een 15-jarig Tilburgs meisje werd op zondag 29 september, rond 17.45 uur, in de Groenstraat aangehouden, na het opgeven van een valse naam.
Het 15 jarig meisje was als bestuurster van een auto, betrokken bij een aanrijding in de Groenstraat te Tilburg. Toen agenten arriveerden gaf ze een valse naam op omdat ze niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Ze viel echter door de mand omdat de agenten het meisje kenden.

Jongeren opgepakt na inbraak winkel

TILBURG Drie jongeren in de leeftijd van 12 jaar werden op zondag 29 september rond de klok van 19.30 uur, in de Sint Paulusstraat door agenten opgepakt nadat ze, vanuit een bakkerij/winkel, gelegen in de Hoefstraat, snoep hadden weggehaald.
Het drietal was via overklimming van enkele daken op het bedrijventerrein uitgekomen waaraan de bakkerij lag. Gezamenlijk zijn ze de bakkerij ingegaan. Vanuit de winkel van de bakkerij vulden ze diverse manden met snoep en verlieten het pand. Eenmaal met het snoep op dak werden de jongens betrapt door een werknemer van een ander bedrijf. Agenten die inmiddels gealarmeerd waren lukte het de jongens in de Sint Paulusstraat in de kraag te grijpen.

Aanrijding met letsel

GOIRLE Een 17-jarige Tilburgse is zondagavond, 29 september, rond 23.00 uur, gewond geraakt op de Turnhoutsebaan te Goirle. Het meisje reed op haar bromfiets over het fietspad langs de Turnhoutsebaan in de richting van Goirle. Vlak voor de bebouwde kom van Goirle schrok ze van een aantal personen, die in de berm stonden. Ze week uit en verloor de controle over haar bromfiets. Ze reed tegen een bermpaaltje en kwam ten val.
Hierdoor liep ze een gebroken sleutelbeen op.


- E I N D E B E R I C H T -