Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 30-09-2002
Berichten van maandag 30 september

Martin Panman 0651611628

Getuigen gezocht

COEVORDEN Op 29 september om 1.30 uur in de nacht gebeurde er een aanrijding op de rotonde van de Stationsstraat en de Poppenahrelaan in Coevorden. Een personenauto reed de rotonde vanaf de Poppenahrelaan op en verleende daarbij geen voorrang aan een 47 jarige bestuurster uit Schoonebeek die op de rotonde reed. De autobestuurder stopte niet, maar reed door. Het betrof een niet te grote donker gekleurde auto de linksvoor schade moet hebben. De politie zoekt de doorrijder en zoekt getuigen van het ongeval. (e-mail
coevorden@politie-drenthe.nl)

Ruit ingegooid

MEPPEL Dit weekeinde is er een grote ruit vernield van een kantoor aan de Paradijsweg. Vanmorgen ontdekte een medewerkster van het bedrijf de vernieling. Zij deed aangifte.

Schade door bierfles

HOOGEVEEN Vanmorgen deed een 29 jarige inwoner van Hoogeveen aangifte van vernieling. Dit weekeinde gooide iemand een bierfles over een hek bij zijn woning. De fles kwam tegen de voorruit en vervolgens op de motorkap van zijn auto terecht. Daarna kwam de fles tegen het raam van de voordeur aan. Gevolg: deuk in motorkap, barst in autoruit en barst in raam van de voordeur.

Inbraken in Autos

EMMEN In de nacht van 29 september op 30 september werd in de Ruinerbrink in een auto ingebroken. Uit de auto zijn o.a. 2 rijbewijzen genomen, cds en een autoradio cd speler.

EELDE aan de Wolfhorn werd op 30 september een poging gedaan om in een auto in te breken. Vermoedelijk werd geprobeerd het slot aan de bestuurszijde en aan de passagierszijde open te breken. Het is niet gelukt om de auto open te breken en is er niks verdwenen. Wel had de auto braakschade en veel lakschade.

De eigenaren deden aangifte

Aanrijdingen

RUINEN Op de Echtenseweg richting Ruinen reed op 29 september een automobilist tegen een lantaarnpaal. De 52 jarige bestuurder uit Zuidwolde wilde al rijdend een shagje draaien en reed daarbij de berm in. Vervolgens raakte hij een paar bomen en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder is niet gewond, maar de auto is flink beschadigd.