Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 30/9/2002
Auteur: Desiree Brabers

Forse schade aan spoorwegviaduct
TILBURG Vandaag, 30 september, rond 12.15 uur ontstond er, door een aanrijding, forse schade aan het spoorwegviaduct, gelegen boven de oostelijke rijbaan van de Jan Heijnsstraat.
Een tot nu toe onbekend gebleven voertuig is na de aanrijding doorgereden. De schade aan het viaduct was dusdanig dat ook de spoorlijn beschadigd is. Het gevolg hiervan is dat de treinen met een maximumsnelheid van vijf kilometer per uur over het viaduct mogen. De politie stelt een onderzoek in naar het voertuig, die de plaats van de aanrijding verlaten heeft.

Vader en zoon aangehouden ter zake mishandeling. BERKEL-ENSCHOT Vandaag, 30 september rond 14.00 uur, werden op een camping op de Durendaelweg, een 41-jarige man en diens 16-jarige zoon, beiden zonder vaste woon of verblijfplaats, door agenten aangehouden, omdat ze een 41-jarige Tilburger hadden mishandeld. De Tilburger wilde zijn vriend, de eigenaar van de caravan waarin de 41-jarige verdachte en diens zoon bivakkeerden, helpen bij het afbreken van de caravan.
Op de camping ontstond er een onenigheid tussen de 41-jarige Tilburger en de 41-jarige man. De 41-jarige man wilde de caravan niet verlaten. Deze onenigheid mondde uit in de mishandeling tegen de 41-jarige Tilburger. Hij kreeg van zowel vader als zoon diverse klappen met zowel een zaklamp als met de vuist.
De verwondingen die de man opliep bestonden uit een gekneusde vinger en verwondingen aan het hoofd.


- E I N D E B E R I C H T -