Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-09-2002 Persbericht district Aa en Dommel

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Boxtel

Van een 56-jarige automobilist uit Rotterdam is zondagavond het rijbewijs ingevorderd. Hij reed na het gebruik van alcoholhoudende drank over de Prins Bernhardstraat in Boxtel en weigerde mee te werken aan een blaasproef.

GEWOND TEN GEVOLGE VAN ONGEVAL, Schijndel

Zondagavond is een 20-jarige automobiliste uit Gemonde gewond geraakt ten gevolge van een eenzijdig verkeersongeval op de Boschweg in Schijndel. De vrouw raakte met de rechterwielen een stoeprand, verloor vervolgens de controle over de auto en botste tegen lantaarnpaal. De auto kwam op het dak tot stilstand. De bestuurster is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

MOTORFIETS IN BRAND, Vught

Zondagavond is op de Kampdijklaan in Vught een crossmotor verbrand. De brandweer heeft het vuur geblust. In de daarop volgende nacht belde de eigenaar van de motorfiets met de mededeling dat zijn motorfiets was gestolen.

BEJAARDE MAN GELD AFHANDIG GEMAAKT, Boxtel

Een onbekende man heeft vanmiddag bij de pinautomaat aan de Prins Bernhardstraat in Boxtel van een 85-jarige inwoner van Boxtel zijn gepinde geld afhandig gemaakt. De slecht ter been zijnde man stond bij de pinautomaat en had geld gepind. Op het moment dat het geld uit de automaat kwam werd dit door de verdachte weggenomen. Hij is er vervolgens mee weggerend in de richting van de Baroniestraat. De dief is daarna spoorloos verdwenen.