Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 30-09-2002 Persbericht district Den Bosch

AANGEHOUDEN NA FIETSDIEFSTAL, Den Bosch

In de nacht van zondag op maandag is op de Parallelweg in zijn woonplaats `s-Hertogenbosch een 36-jarige man aangehouden. De man had een fiets bij zich die hij kort daarvoor in dezelfde straat had gestolen. Hij had het slot opengebroken met een schroevendraaier, die hij bij zijn aanhouding nog in zijn bezit had.

MAN VERWOND DOOR MESSTEEK, Den Bosch

Zondagavond is een 32-jarige man op de Oude Vlijmenseweg in zijn woonplaats `s-Hertogenbosch met een mes in de hals gestoken. De verdachte, een 31-jarige plaatsgenoot is aangehouden. Volgens het slachtoffer had hij de verdachte beschuldigd van diefstal van zijn GSM hetgeen uitliep op een handgemeen waarbij de verdachte hem met een mes in de hals stak. De verdachte is aangehouden en ingesloten. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK, Heusden

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een schuur aan de Provincialeweg in Heusden. Ontvreemd zijn onder meer twee boormachines, twee slijptollen, een decoupeerzaag, een schrobzaag en een decoupeerzaag.

ROODLICHTCONTROLE, Rosmalen

Bij een maandagmorgen tussen 07.45 uur en 08.20 uur gehouden controle op de kruising van de A50 met de Deken van Roestellaan in Rosmalen zijn negen automobilisten op de bon gegaan omdat zij door het verkeerslicht reden.

AUTODIEFSTAL, Drunen

Zondagavond is vanaf de Piet Heinstraat in Drunen een witte personenauto, merk Citroen BX, voorzien van het kenteken DT-JV-43 gestolen.