Ingezonden persbericht


Apple brengt bètaversie van iSync uit

Bunnik, 30 september 2002 - Apple introduceert vandaag een bètaversie van iSync. Met de evaluatieversie van dit baanbrekende programma van Apple kunnen adresboeken en agenda's automatisch worden gesynchroniseerd tussen Mac-computers en de nieuwe generatie voor Bluetooth geschikte mobiele GPRS-telefoons, de iPod van Apple en Palm OS-compatibele organizers. Bovendien kunnen gebruikers van een .Mac-account met behulp van iSync hun agenda's en adresboeken moeiteloos synchroniseren tussen meerdere Mac-computers met een actieve internetverbinding.

"Met iSync is werkelijk alles mogelijk," aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "iSync synchroniseert met één muisklik de adresboeken en agenda's op de Mac met die op de mobiele telefoon. En als je een abonnement hebt op .Mac, kun je bovendien de adresboeken en agenda's op al je Mac-computers synchroniseren."

Apple werkt samen met toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiele telefonie, zoals Cingular en Sony Ericsson, om Mac-gebruikers de eerste gebruiksvriendelijke, geïntegreerde "Mac-naar-mobiel"-oplossing te bieden in combinatie met een voor Bluetooth geschikte telefoon zoals de nieuwe T68i. Dankzij deze geïntegreerde synchronisatieoplossing hebben gebruikers vanaf de mobiele apparatuur die ze onderweg bij zich hebben, moeiteloos toegang tot hun planning en de gegevens van hun contactpersonen.

De bètaversie van iSync kan worden gedownload vanaf www.apple.com/nl/isync . Voor het gebruik van iSync is Mac OS X versie 10.2 vereist. Voor de synchronisatie van twee Mac-computers is een .Mac-account vereist. Een lijst met voor iSync geschikte apparaten kan worden geraadpleegd op www.apple.com/nl/isync.

© 2002 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh en iPod zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager
Apple, Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik

Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
Email: hijsterborg.p@euro.apple.com

Web: http://www.apple.com/nl Aanmelden voor Apple eNews: http://www.apple.com/nl/enews