Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 30-09-2002 4e persbericht 30 september 2002

Bakel: Snelheidscontrole
Op de Gemertseweg is maandag tussen 11.00 en 12.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 24 snelheidsovertreders op de bon gezet. De hoogste snelheid was 76 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Veldhoven: Fototoestellen weg na inbraak
Maandag rond 15.00 uur is ingebroken in een woning aan de Mosbeek in Veldhoven. De dief wist de achterdeur te ontgrendelen. Na het doorzoeken van de woning hij is aan de haal gegaan met twee fototoestellen.

Veldhoven: Man valt meisjes lastig
Een nog onbekende man heeft maandag rond 18.00 uur op de Moormanlaan drie meisjes lastig gevallen. De meisjes waren bezig met paardrijden. De man die een oud rood busje bij zich had vroeg aan de kinderen de weg. Nadat de kinderen hem de weg hadden uitgelegd liet de man zijn broek zakken.

Waalre: Snelheidscontrole
Op de Burgemeester Mollaan is maandag tussen 13.30 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 175 overtreders op de bon gezet. De snelste reed 90km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Helmond: Snelheidscontrole
Op de Vossenbeem in Helmond heeft de politie tussen 15.00 en 16.00 uur een snelheidscontrole gehouden met behulp van een lasergun. Er zijn twaalf overtreders bekeurd. De hoogste snelheid bedroeg 79 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Helmond: Verkeerscontrole
In het winkelcentrum Brouwhorst heeft de politie maandagmiddag zeven fietsers en bromfietsers bekeurd die het brom- en fietsverbod negeerden.

Asten: Verkeerscontrole
Maandagmiddag tussen 13.30 en 16.15 uur is door de politie in de Wilhelminastraat in Asten een verkeerscontrole gehouden. Er werd speciaal gelet op het dragen van de autogordel. Negentien automobilisten droegen geen gordel. Zij kregen een bekeuring. Een automobilist kreeg een bekeuring omdat de APK van zijn auto verlopen was.

Oirschot: Bromfietser gewond
Een 16-jarige bromfietser uit Diessen is maandagmorgen rond 9.50 uur gewond geraakt toen hij de Eindhovensedijk overstak. Hij stak via het fietspad via een berm de rijbaan over, vlak voor een bestelbus die daar stilstond.Hij werd aangereden door een 47-jarige automobilist uit Goirle, die uit tegengestelde richting kwam rijden. De bromfietser is met snijwonden aan zijn been naar het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht.