Gemeente Goes

Persbericht

Afwisselend aanbod op jaarlijkse informatiemarkt

Op maandag 30 september 2002 is de jaarlijkse informatiemarkt voor (nieuwe) inwoners van Goes. De markt vindt plaats in de Grote of Maria Magdalenakerk, Singelstraat 21 in Goes en is vanaf 19.00 uur te bezoeken. De kerk is die avond omgetoverd tot een gezellige markt met kraampjes, waar uiteenlopende verenigingen en instanties laten zien wat zij de inwoners te bieden hebben.

De bezoekers kunnen op een leuke manier met de verenigingen en instanties kennismaken door demonstraties en optredens op het gebied van dans, muziek, sport, enzovoort. Verder presenteren het dagelijks bestuur van de gemeente, de leden van de gemeenteraad en allerlei gemeentelijke diensten zich op de informatiemarkt. Ook jongeren (vanaf 12 jaar) zijn deze avond van harte welkom. De verschillende kraampjes op de informatiemarkt, met onder andere sportverenigingen, scouting en muziekverenigingen hebben vooral de jeugd veel te bieden.

Het programma voor de avond is als volgt:

19.00 uur Opening informatiemarkt, ontvangst met koffie en thee. 19.30 uur Welkomstwoord door burgemeester Van der Zaag. 19.45 uur Rondgang over de informatiemarkt, waar van alles te zien, te horen en te doen is.

Sinds vorig jaar is de jaarlijkse informatiemarkt gericht op zowel nieuwe als bestaande inwoners van Goes. De nieuwe inwoners (iedereen die zich tussen mei 2001 en augustus 2002 in Goes heeft gevestigd) hebben voor deze avond een uitnodigingsbrief ontvangen. De informatiemarkt kenmerkt zich door een brede opzet. Het gemeentebestuur nodigt daarom alle inwoners van Goes van harte uit om kennis te maken met de organisaties die de gemeente Goes rijk is.