Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

25-09-2002
Ontwerp bestemmingsplan "MUSSELKANAAL"

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan "Musselkanaal", met ingang van donderdag 26 september 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt in het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, in Stadskanaal.
Bovendien kan het ontwerp plan tijdens deze periode op afspraak ook buiten de normale werkuren gedurende drie aaneengesloten uren per week worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met het publieksbureau, telefoon 0599 - 631436. Tevens wordt op 30 september 2002 in hotel Platen, Kruisstraat 31A, in Musselkanaal, van 16.00 tot 21.00 uur de gelegenheid geboden om het ontwerp plan in te zien en om nadere toelichting te vragen.
Het ontwerpplan beslaat het gebied dat globaal wordt omsloten door de Tolheksweg, het Tweede Boerendiep, de Telefoonweg, de Schoollaan, de Horsten, de Kruisstraat, het AG Wildervanckkanaal, het Mussel A-kanaal, de Kerklaan en de grens met de gemeente Borger Odoorn. Met het ontwerp plan wordt onder meer beoogd de planologisch juridische regeling voor het gebied te actualiseren en enkele woningbouwontwikkelingen mogelijk te maken, onder andere 120 woningen ten noorden van de Florawijk, 34 woningen op het voormalige L.T.S.-terrein en 16 woningen bij de Stadswijk. Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stadskanaal, postbus 140, 9500 AC Stadskanaal.

Stadskanaal, 25 september 2002.

Burgemeester en wethouders voornoemd,
J.J. Stavast, burgemeester.
K.J. Havinga, secretaris.