ALLYOUCANEAT ENTERTAINMENT

Celebrity Chefs

Celebrity Chefs
allyoucaneat entertainment is een jong bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot hét gespecialiseerde bureau voor boekingen van alle bekende TV-koks en organisator van culinaire demonstraties en workshops.

Food is hot! Zelfs in het bedrijfsleven is er een culinaire trend zichtbaar. Steeds vaker wordt het traditionele personeelsfeest vervangen door een culinair evenement, proeverij of workshop. Chefs treden op als presentator van een evenement, maar ook een avond koken met collega's of klanten komt steeds meer voor. Vaak zijn directies van bedrijven strategisch bezig; het effect van hun handelen is pas op de lange termijn zichtbaar. Vandaar het plezier tijdens de keukenactiviteiten; binnen een uur is er resultaat!

De keukentafel verbroedert, kookworkshops zijn gezellige bijeenkomsten en op een plezierige manier krijgt men voorlichting over het belang van het gebruik van de juiste ingrediënten. Recentelijk zijn er zelfs speciale verzoeken vanuit het bedrijfsleven gekomen om Engelse TV-chefs naar Nederland uit te nodigen voor presentaties en introducties.

In samenwerking met een aantal van onze celebrity chefs hebben wij unieke workshops samengesteld. Workshops en demonstraties waarbij, samen met de top-chefs, echt ¡n de keuken gekeken wordt. Een aantal voorbeelden:


- Een dag op stap met top-kok Herman den Blijker, met een bezoek aan de visafslag, of de biologische boerderij en mee op inkoop. Aansluitend maakt Herman samen met de deelnemers een Menu du Marché;
- allyoucaneat organiseert cocktail-workshops onder leiding van de hippe bartender en Fabulous Shaker Boy Rico Sporkslede;
- Kookdemonstraties op sterren-niveau, in de Salon Privé van het exclusieve restaurant Vossius door Robert Kranenborg.

Alle workshops en demonstraties worden samengesteld aan de hand van specifieke wensen, voor 5 tot 140 personen. Onder leiding van Paul Fagel kan het eigen diner bereidt worden, met inside-information en tips van de sympathieke chef. Of een hip fusion menu koken, samen met Mike Zaitsoff, bekend geworden door het programma Born to Cook. Liever zoet? Dan kan men zich toeleggen op het bereiden van desserts in een workshop patisserie door meesterkok Constant Fonk.

De bekende wijnschrijver Hubrecht Duijker of vinoloog Otto Lenselink vertellen tijdens boeiende wijnproeverijen over verschillende druivenrassen en wijnen. Met speciale aandacht voor wijnen uit de Nieuwe Wereld en biologische wijnen.

Neem voor meer informatie contact op met Mike Dobbinga: allyoucaneat entertainment bv
www.allyoucaneat.nl
Frans van Mierisstraat 76
1071 RX AMSTERDAM
t 020-4701603
f 020-4701604

allyoucaneat entertainment boekt: Winston Gerschtanowitz, Fabienne, Jacques d'Ancona, Cilly Dartell, Sheila de Vries, Paulien Huizinga, Vivian Boelen, Tineke de Nooij, Maik de Boer, Jimmy Geduld, Robert Kranenborg, Cas Spijkers, Joop Braakhekke, Ainsley Harriott, Paul Fagel, Mike Zaitsoff, Ton Fagel, Alain Caron, Hubrecht Duijker, Otto Lenselink, Roger Souvereins, Rico Sporkslede, Herman den Blijker, Constant Fonk, Denise Mooij.

30 sep 02 11:00