CMHF

Officiële oprichting wethoudersvereniging van de CMHF

De wethoudersvereniging van de CMHF, de Vereniging van Bestuurders bij Decentrale Overheden, wordt maandag 30 september om 19.30 uur officieel opgericht. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de Unie aan de Randhoeve 221 in Houten.

Wethouder Victor Kloos zal als dagvoorzitter optreden. Na de formaliteiten die bij een oprichtingsbijeenkomst horen, wordt er tijdens deze bijeenkomst een inhoudelijke discussie gevoerd over de notitie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken over de rechtspositieregelingen voor politieke ambtsdragers. Het gaat er om dat er overleg wordt gevoerd met de belanghebbenden en niet alleen over hen.

Meer informatie over de nieuwe CMHF-vereniging kan men zich richten tot Ellen Clason (070) 4191930, Peter van den Berghe (070) 4191923 of Marleen Boone (070) 4191913. e-mail: lo@cmhf.nl .

In verband met organisatorische redenen wordt verzocht aanmelding telefonisch of per e-mail bij Marleen Boone door te geven, waarna de vergaderstukken voor deze bijeenkomst worden verstuurd.

De kosten van het lidmaatschap van de vereniging zijn voorlopig vastgesteld op ¤ 148,- per jaar. Voor 2002 betaalt men slechts contributie over het lopende tweede semester. Als bijzondere aanbieding bij de oprichting geldt, dat de normale drempeltijd (6 maanden) voor individuele rechtspositionele bijstand vervalt.

Zie ook notitie BZK over rechtspositieregelingen voor politieke ambtsdragers. Het betreft publicatienummer 28479.