Mojo Concerts

Wie de hits `Dansplaat` en `Voel de vibe` nog niet kent, vertoefde de afgelopen maanden wellicht op een andere planeet: Brainpower is op dit ogenblik ongetwijfeld 1 van de populairste acts van de lage landen. En terecht. Want slechts weinig hiphoppers hebben zo`n funky live-band ter beschikking en weten zonder moeite pretentieloos entertainment te combineren met steengoede muziek. Vraag dat maar aan de vele duizenden die Brainpower aan het werk zagen op Koninginnenach, Mundial, Lowlands of Rock Werchter.

Ben jij totnogtoe op onverklaarbare wijze ontsnapt aan de Brainmania? Geen nood: de komende weken krijg je ruimschoots de kans je schade in te halen. Brainpower en zijn band beginnen immers aan een uitgebreide clubtour door ons landje. Hier volgen de data en... jij maakt kans op 2 gratis tickets voor een show naar keuze!

VRIJ 4 OKT - POPAS, ASSEN - www.popas.nl
ZA 5 OKT - PATRONAAT, HAARLEM - www.patronaat.nl
VRIJ 11 OKT - EFFENAAR, EINDHOVEN - www.effenaar.nl ZA 12 OKT - PUL, UDEN - www.depul-uden.nl
VRIJ 18 OKT - BURGERWEESHUIS, DEVENTER - www.burgerweeshuis.nl VRIJ 1 NOV - P60 ­ AMSTELVEEN - www.p60.nl
ZA 2 NOV - GROENE ENGEL, OSS - www.groene-engel.nl DO 7 NOV - MEZZ, BREDA - www.mezz.nl
VRIJ 8 NOV - OOSTERPOORT, GRONINGEN www.cultuur.groningen.nl/oosterpoort ZA 9 NOV - VRIJHOF, ENSCHEDE - www.dpo.nl

Wij geven 5 x 2 tickets weg voor een Brainpower-show naar keuze: mail het antwoord op de vraag ` Wat is de titel van het nieuwe Brainpower-album?` naar prijsvraag@mojo.nl (dus niet replyen!) en geef aan welke datum je voorkeur geniet. Veel succes!

www.mcbrainpower.nl