Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 4-10-2002 2e persbericht van vrijdag 4 oktober 2002

Persberichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw mishandeld
In zijn woning aan de Perzikstraat is vrijdag rond 9.45 uur een 36-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het schoppen en slaan van zijn 35-jarige vrouw in hun woning kort voor zijn aanhouding. De vrouw liep verwondingen in haar gezicht en op haar rug op. De man is voor verder onderzoek ingesloten in een politiecel.

Eindhoven: Vrouw deelt kopstoot uit aan motoragent Op de Hastelweg is vrijdag om 19-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Een motoragent had de vrouw, die in een personenauto reed, een stopteken gegeven omdat zij te hard reed en de autogordel niet droeg. Nadat de politieman haar vertelde dat ze een bekeuring kreeg begon de vrouw hem uit te schelden. De politieman zei haar dat ze aangehouden was en mee moest naar het bureau. Zij verzette zich hiertegen en gaf de politieman een kopstoot. De politieman bleek een lichte hersenschudding te hebben. Hij had een bloedneus en mogelijk is die neus gebroken.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
Op de kruising Noord Brabantlaan Hurksestraat is vrijdag tussen 7.15 en 9.00 uur een roodlichtcontrole gehouden. Hierbij werden vier bekeuringen voor het rijden door rood uitgedeeld. Ook werd een bekeuring uitgedeeld voor het inrijden van een éénrichtingsweg.

Helmond: Slachtoffer verkeersongeval overleden
Vrijdag is in het Elkerliek ziekenhuis de 93-jarige Johannes Lintermans uit Helmond overleden. De man raakte vrijdagochtend zwaar gewond bij een verkeersongeval op de kruising Molenstraat Zuid Koninginnewal. De man stak te voet de kruising over en werd geschept door een auto.

Helmond: Woninginbraak
In een woning aan de Nemerlaerhof is tussen donderdag 23.00 uur en vrijdag 7.00 uur ingebroken. Uit de woning werden een keyboard, drie versterkers, een DVD-speler en ongeveer 800 Euro weggenomen. De dader kwam binnen door een achterdeur open te breken.

Soerendonk: Auto gestolen
Vanaf de Van Schaiklaan is vrijdag tussen 1.00 en 7.00 uur een groene Toyota Camry met het kenteken FG-PZ-05 gestolen. In de auto lag elektrisch en handgereedschap. Ook werd een poging gedaan om een andere auto aan de Van Schaiklaan weg te nemen in de nacht van donderdag op vrijdag. Van de auto werden een ruitje en het contactslot vernield.

Bladel: Inbraak in bedrijf
Bij een bedrijf aan de Kloostertuin is tussen donderdag 20.30 uur en vrijdag 7.45 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een deur aan de achterkant van het pand open te breken. Voor zover bekend werd geld weggenomen. Het gaat om een bedrag van ruim 800 Euro.

Duizel: Auto gestolen
Vanaf de Groenstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een rode Opel Corsa met het kenteken FX-GL-29 gestolen.

Veldhoven: Inbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Alzettehof. De achterdeur is opengebroken en uit de woning zijn drie gsms, een foto- en videocamera, een computer en dvds en cds gestolen.