ABN AMRO



Amsterdam, 04 oktober 2002

ABN AMRO lanceert nieuw garantiefonds
ABN AMRO Asset Management introduceert een nieuw garantiefonds: het ABN AMRO Guaranteed Global Fund. Het beleggingsfonds laat beleggers profiteren van een koersstijging van het bestaande ABN AMRO Global Fund en garandeert daarnaast op einddatum 90% van de inleg. Het garantieproduct heeft een looptijd van 5 jaar en wordt gelanceerd op 6 november 2002.

Door middel van het ABN AMRO Guaranteed Global Fund kunnen beleggers participeren in de waardeontwikkeling van het ABN AMRO Global Fund, één van de grootste actief beheerde beleggingsfondsen van ABN AMRO Asset Management. Het ABN AMRO Global Fund belegt hoofdzakelijk in beursgenoteerde aandelen van grotere en kwalitatief vooraanstaande ondernemingen in Europa, Amerika en het Verre Oosten. Het vermogen wordt daarbij gespreid over landen, bedrijfstakken en ondernemingen. Het ABN AMRO Global Fund bestaat al sinds 1974.

Het ABN AMRO Guaranteed Global Fund is een antwoord op de huidige volatiele aandelenmarkten. Als gevolg van de dalende aandelenmarkten is voor veel beleggers de onzekerheid over hun vermogen toegenomen. Men is onzeker of de grootste koersdalingen achter de rug zijn. Anderzijds wil men wel kunnen profiteren van een eventueel herstel.

De introductieperiode van het fonds loopt van 7 tot en met 31 oktober. De uitgiftekoers bedraagt EUR 50,50. Het fonds is niet aan een beurs genoteerd.



ABN AMRO Bank N.V.

Afdeling Persvoorlichting (HQ1190)
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Tel. 020 628 89 00
Fax. 020 629 54 86

Please read our disclaimer and Privacy Statement. Copyright © 1998-2002 ABN AMRO Bank N.V.
All rights reserved.