Gemeente Utrecht

Persbericht naar aanleiding van het overlijden van Z.K.H. Prins claus

Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Utrecht zijn diep bedroefd door het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid prins Claus. Met prins Claus verliest de koninklijke familie een liefhebbende echtgenoot, vader, grootvader, steun en toeverlaat. Prins Claus was door zijn charisma, zijn overtuigd Nederlanderschap en zijn gevoel voor humor een van de meest dierbare leden van het Koninklijk Huis. Bovendien onderscheidde hij zich als een groot internationaal denker.

Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Utrecht wensen Hare Majesteit en de andere leden van de koninklijke familie de kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Condoleanceregister

Naar verwachting ligt het officiële condoleanceregister vanaf woensdag in het stadhuis en wijkservicecentrum Vleuten-De Meern. In afwachting van dit register is in op beide locaties een plek ingericht waar geïnteresseerden hun deelneming kenbaar kunnen maken.

Het stadhuis is voor het tekenen van het condoleanceregister geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 18.00 uur, donderdag van 09.00 - 21.00 uur en zaterdag van 11.00 - 15.00 uur.

Het wijkservicecentrum Vleuten-De Meern is voor het tekenen van het condoleanceregister geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en donderdag van 09.00 - 21.00 uur.

Utrecht, 7 oktober 2002.