Ingezonden persbericht


Condoleanceregisters in provincie- en gemeentehuis

8 Oktober 2002

Woensdagochtend zal in het provinciehuis als het eerste Commissaris van de Koningin Frank Houben en het voltallige College van Gedeputeerde Staten het condoleanceregister tekenen.
Het condoleanceregister ligt vanaf woensdagochtend 9.15 uur voor alle inwoners van Brabant ter tekening in vergaderkamer B52 van het provinciehuis aan de Brabantlaan
1 in 's-Hertogenbosch. Op woensdag kunnen ook de officiële condoleanceregisters in de gemeentehuizen van Brabant getekend worden. Het provinciehuis is in principe iedere dag van 08.00 tot 19.30 geopend. Ook op zaterdag 12 oktober. Op maandag 14 oktober is het provinciehuis open tot circa 21.00 uur. De condoleanceregisters in het provinciehuis en de gemeentehuizen kunnen tot en met de dag van de begrafenis van Prins Claus getekend worden.

Het provinciebestuur van Noord-Brabant heeft met diepe droefheid kennis genomen van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus. De provincie geeft via deze weg blijk van haar medeleven met Hare Majesteit de Koningin en de Koninklijke familie, en wenst hen alle sterkte toe. Commissaris van de Koningin Frank Houben brengt dit medeleven namens de gehele provincie Noord-Brabant over in een brief aan Hare Majesteit Koningin Beatrix.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft via Postbus 51 een algemeen informatienummer voor het publiek geopend. Dit telefoonnummer is: 0800-300 18 13.