CMG


CMG demonstreert oplossingen tijdens seminar
'E-government, concrete toepassingen van ICT'

Donderdag 10 oktober, in de vestiging van CMG in Den Haag Amstelveen, 3 oktober 2002 - CMG organiseert op donderdag 10 oktober voor overheidsvertegenwoordigers het seminar 'E-government, concrete toepassingen van ICT'. Tijdens dit seminar worden tal van oplossingen gedemonstreerd die CMG heeft ontwikkeld en die uitstekend zijn toe te passen binnen e-government initiatieven.

Drie sprekers zullen tijdens deze middag bezoekers informeren over de mogelijkheden en voordelen van e-government, maar ook over de problemen bij de realisatie en implementatie van trajecten. De middag wordt afgesloten met een discussieforum, dat geleid zal worden door de voorzitter van deze dag, Hans Böhm.

Tijdens deze middag wordt op een 'demo-markt' getoond welke praktische oplossingen er op dit gebied reeds door CMG zijn gerealiseerd, zoals de mobiele referentiearchitectuur van Politie Amsterdam Amstelland, een oplossing voor mobiel betalen, de mobiele oplossing van Natuurmonumenten en het Virtuele Haven-project.

Het seminar vindt plaats in de CMG-vestiging in Den Haag, aan de Lange Voorhout 3. Aanvang is om 13.00 uur. De dag wordt om ca. 16.15 uur beëindigd met een informele borrel.

Programma
13.30 uur Opening
Monique Mulder
Sector Directeur, CMG Public Sector B.V.

13.40 uur Inleiding door dagvoorzitter Hans Böhm
13.50 uur E-government: kunnen we het decentraal nog aan? Johan van der Waal Zelfstandig adviseur en bestuursadviseur VIAG (Vereniging voor coördinatoren I&A in Nederlandse Gemeenten) 14.20 uur Pauze
14.50 uur E-government, de hype voorbij..., Laurens Lapré, Principal Consultant, CMG Public Sector B.V. 15.20 uur Een praktijkcase. De concrete ervaringen van een klant bij een door CMG uitgevoerd e-government traject 15.50 uur Plenaire afsluiting met inleiders

CMG
CMG plc, een wereldwijd opererende ICT-groep (Informatie- en CommunicatieTechnologie), is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Mobile Business, Advanced Security, Business Process Outsourcing en Advanced Payroll. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis en technische expertise met praktijkgerichte innovatie. CMG streeft naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Dit komt tot uiting in een compleet service aanbod, uiteenlopend van managementadviezen, systeemontwikkeling en systeemintegratie tot extern beheer van specifieke bedrijfsprocessen. CMG is tevens een wereldwijde marktleider op het gebied van draadloos berichtenverkeer en mobiele Internetverbindingen.

CMG is opgericht in 1964, heeft meer dan 13.000 werknemers en ondersteunt klanten in meer dan 20 landen over de gehele wereld. CMG plc is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.cmg.com.



CMG