Klik hier voor behr.nl

UITNODIGING
03/10/2002

PERSLUNCH OERLEMANS FOODS

Beste persrelatie,

Als toonaangevend diepvriesproducent brengt Oerlemans Foods al enkele jaren diverse ecologisch geteelde producten op de markt. De introductie van EKO-roerbakgroenten in een spraakmakende campagne dit najaar is de eerste stap van het concern in een vernieuwde focus op EKO-producten. Uiteraard zijn die bijzonder smakelijk, maar misschien nog wel belangrijker: het prijsniveau van EKO-producten van Oerlemans Foods is gelijk aan dat van reguliere diepvriesgroenten- en fruit van A-merken. Daarmee lijkt de keuze van consumenten voor EKO een stuk makkelijker.

Om u kennis te laten maken met Oerlemans Foods en zijn ambitieuze plannen met EKO-producten, nodigen wij u graag uit voor een perslunch op donderdag
10 oktober 2002. U bent vanaf 11.30 uur welkom in Hoeve Hofackers in Baarlo. In een boeiende presentatie vertellen wij over onszelf en de ontwikkeling van onze EKO-diepvriesproducten. Uiteraard staan we ook even stil bij onze bijzondere campagne en de commercial zoals die vanaf half oktober op televisie te zien is.

Na de presentatie, zo tegen 12.30 uur, is het de hoogste tijd voor een smakelijke lunch. Uiteraard vormen EKO-producten van Oerlemans Foods daarbij de basis. Productontwikkelaar én kok Marcel Hupperetz zet u een aantal gerechten voor zodat u zelf kunt proeven hoe lekker EKO is. Voor, tijdens en na de lunch is er gelegenheid voor uw vragen over Oerlemans Foods en zijn EKO-producten. Rond 14.00 uur sluiten we de perslunch af.

Wij horen graag uiterlijk 3 oktober of we op uw komst mogen rekenen. U kunt bijgevoegd formulier faxen naar Van Zandbeek corporate communicatie in Eindhoven (040-232 46 66). Uw aanmelding kan ook via e-mail (a.hul@zandbeek.com). Aanspreekpunt is dhr. André van den Hul, bereikbaar op de telefoonnummers 040-232 46 46 en 06-53 66 48 09.

Met vriendelijke groet,

Koos Visser John Korsten
managing director manager marketing
Oerlemans Foods Oerlemans Foods

PS. Algemene informatie over Oerlemans Foods vindt u op www.oerlemans-foods.nl