Ingezonden persbericht

Persbericht

Doetinchem, 24 september 2002

Het Praktijkpakket Voedselveiligheid: nieuws, actualiteiten en achtergronden

Bij Elsevier bedrijfsinformatie is onlangs het Praktijkpakket Voedselveiligheid verschenen. Een compleet pakket dat u op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen rondom voedselveiligheid: actuele informatie, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg (o.a. HACPP), risico's van de voeding, controle en normen, consumentenvertrouwen en recalls.

Het Praktijkpakket Voedselveiligheid bestaat uit een Praktijkhandboek, een internetsite en een regelmatig verschijnende e-mail nieuwsbrief. Het Praktijkhandboek is een actueel en handig naslagwerk met driemaandelijkse aanvullingen. De informatie uit dit handboek is ook op de internetsite www.elsevier-voedselveiligheid.nl te vinden. Bovendien bevat de internetsite nieuws, actualiteiten en achtergrondinformatie. Een regelmatige e-mail nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en de wijzigingen op de site. Kortom: met het Praktijkpakket Voedselveiligheid beschikt u altijd over de meest recente informatie. Het Praktijkpakket Voedselveiligheid is zeer praktisch opgezet: § duidelijke en gestructureerde informatie over alle aspecten van voedselveiligheid § veel aanwijzigingen, instructies en tips die u zo in uw werk kunt toepassen § veel praktische tools zoals: checklists, stappenplannen, schema's e.d. § actuele informatie over wetgeving, controlesystemen en crises § uitgebreide informatie over de invoering, werking en aanpassing van diverse kwaliteitsborgingssystemen (o.a. HACCP, GFSI, BRC, hygiënecodes)

Het Praktijkpakket Voedselveiligheid is hét naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie, handel in levensmiddelen, levensmiddelentransport, keukens in instellingen en horecagelegenheden en cateringbedrijven. Het gehele Praktijkpakket Voedselveiligheid kost ¤ 419,00. Tot 30 november geldt een kennismakingsprijs van ¤ 371,00. Het kan worden besteld bij Elsevier bedrijfsinformatie bv, telefoon: (0314) 35 82 99, fax: (0314) 35 82 59, internet: www.elsevier-vdu.nl, e-mail: info@elsevier-vdu.nl. Ook is het verkrijgbaar in de betere boekhandel. (ISBN 90 6228 422 1)

Einde persbericht