Lijst Pim Fortuyn

Rotterdam - 02-10-2002
Het Interimbestuur van Lijst Pim Fortuyn (LPF) maakt bekend: Lees meer

Assen - 10-10-2002
Nieuwsbrief LPF Regio Drenthe

Beste LPF leden,

In een tijdsbestek van enkele weken zijn door het landelijk interim bestuur onder leiding van voorzitter Ed Maas op voortreffelijke wijze de verkiezingen van de besturen van de provinciale regios georganiseerd, en in alle 12 provincies op democratische wijze door de leden gekozen.
Ook de LPF leden uit Drenthe hebben op 19 september j.l. een bestuur voor hun provincie gekozen. Voor het ontvangen vertrouwen zeggen de bestuursleden u vanaf deze plaats hartelijk dank.

Het LPF provinciebestuur Drenthe is als volgt samengesteld;

Voorzitter
Harry Zoelman
Rolde
06-15338142
zoelman@zoeltjes.nl

Vice Voorzitter
John van Pijkeren
Zuidlaren
06-12999324
adviesburoefficiency@planet.nl

Secretaris
Jelle Voordewind
Gasteren
06-28238023
jelle@voordewind.net

penningmeester
Henric Kortmann
Klazienaveen
06-15338142
hicwijn@tip.nl

Het bestuur verleent op dit moment de hoogste prioriteit aan de voorbereiding van de verkiezing van de Provinciale Staten op 11 maart 2003.
Belangrijke data werpen hun schaduwen vooruit. Zo staat er op 17 oktober a.s. een ledenvergadering voor de LPF leden van de regio Drenthe op het programma waarvoor alle leden een uitnodiging hebben ontvangen. Zoals reeds aangegeven in vermelde uitnodiging stelt
het bestuur het zeer op prijs als u op onze uitnodiging ingaat, temeer vanwege enkele belangrijke agendapunten zoals de verkiezing van een bestuurslid en het instellen van een verkiezingscommissie.

Ook zaterdag 19 oktober daaropvolgend is voor alle leden van de Lijst Pim Fortuyn een belangrijke datum in verband met de verkiezing door en uit de leden van een nieuw statutair bestuur tijdens de Algemene Leden Vergadering in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook voor deze zeer belangrijke vergadering hebben alle LPF leden een convocatie ontvangen. Indien er voldoende belangstelling is van LPF leden uit de provincie Drenthe, heeft uw bestuur het voornemen op die dag gezamenlijk per touringcar naar Utrecht te gaan om zo de onderlinge band tussen de leden te versterken.
Wegens tijdige reservering van een touringcar verzoeken wij alle leden die het voornemen hebben op de ALV te Utrecht aanwezig te zijn en van de gelegenheid tot gezamenlijk reizen gebruik willen maken, telefonisch contact op te nemen met John van Pijkeren onder telefoonnummer 050-4092500 of 06-12999324 voor informatie over plaats en tijd van vertrek, de kosten van de busreis en opgave hiervoor. Indien een LPF lid uit de provincie Drenthe die kennis neemt van deze nieuwsbrief op de LPF site, onverhoopt geen uitnodiging heeft ontvangen voor één van beide vermelde vergaderingen, dan vernemen wij dit graag via de in vorige alinea vermelde telefoonnummers. Ideeën van leden met betrekking tot activiteiten op provinciaal en/of lokaal niveau, die de groei en positie van de LPF versterken, zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groeten, Het provinciaal bestuur Drenthe.