Dolfinarium


Dolfinarium Harderwijk opent winkel in Batavia Stad

publikatiedatum: 10 oktober 2002 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 10 oktober 2002 - Dolfinarium Harderwijk opent op zaterdag 12 oktober a.s. een winkel in Batavia Stad outlet shopping te Lelystad. In deze speciale Dolfinariumshop kan het winkelpubliek entreekaarten voor het Dolfinarium en diverse cadeau-artikelen kopen. Daarnaast kunnen gasten, net als in het Dolfinarium, van heel dichtbij roggen bekijken in een speciaal voor de winkel gebouwde roggenbak.

Deze winkel betekent voor het Dolfinarium een extra mogelijkheid om mensen kennis te laten maken met de Wereld van de Zee. Ook voor Batavia Stad is de winkel een welkome aanvulling op hun bestaande winkelassortiment. Directeur Karin Bakker van Batavia Stad: "Het is voor Batavia Stad een eer dat het Dolfinarium hier een winkel opent. Het is een leuke afwisseling voor ons winkelpubliek." De roggenbak in de winkel is een mooi voorproefje van wat de Wereld van de Zee allemaal te bieden heeft. In het Dolfinarium is Het Roggenrif, waar deze dieren zelfs geaaid kunnen worden. Voor een bezoek aan het zeedierenpark worden in de winkel toegangskaarten verkocht, zodat de bezoeker niet meer langs de kassa hoeft. De collectie artikelen bestaat onder meer uit pluche dieren en andere cadeaus, met als thema zeedieren.

Ter gelegenheid van de opening van de winkel wordt een kleurwedstrijd georganiseerd, waar kinderen leuke prijzen mee kunnen winnen. Daarnaast brengt Wally de Walrus, de mascotte van Dolfinarium Harderwijk, op woensdag 16 en 23 oktober 2002 een bezoek aan Batavia Stad.

Nieuwe Steller zeeleeuwenshow in Dolfinarium
Uiteraard worden de gasten die in de herfstvakantie een bezoek brengen aan het zeedierenpark ook verrast met iets nieuws. Vanaf 12 oktober 2002 presenteert het Dolfinarium een nieuwe Steller Zeeleeuwenshow in Het Robarium. De trainers en de Steller zeeleeuwen hebben maandenlang gewerkt aan een nieuwe show, waarin een dag uit het leven van de Steller zeeleeuw centraal staat. In deze show wordt op een leuke en leerzame manier ingegaan op de gezondheidstraining en de natuurlijke vijanden van deze imposante diersoort. De show wordt begeleid door speciale muziek.

Openingstijden
Dolfinarium Harderwijk is geopend t/m 5 januari 2003 (m.u.v. eerste Kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag), dagelijks van 10:00 uur tot 18:00 uur. Na 27 oktober sluit het park haar deuren om 17:00 uur. De kassa's sluiten om 16:00 uur. Vanaf 16 december a.s. wordt het Dolfinarium omgetoverd tot de Winterwereld van de Zee. Het park zal vanaf deze datum gehuld zijn in winterse sferen. Vanaf 21 december a.s. is de nieuwe winterdolfijnenshow te zien in De Koepel van het Dolfinarium. Daarnaast kunnen gasten diverse ijssculpturen bewonderen.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie van Dolfinarium Harderwijk, via telefoonnummer 0341-467467.