Ingezonden persbericht

30aa74d.jpg

30aa7ef.jpg

Persuitnodiging Cognos Enterprise 2002 10 oktober 2002

The Factory, Amsterdam

Nederlandse introductie van Cognos Next Generation Scorecarding-oplossing

Op 10 oktober a.s. organiseert Cognos de Enterprise 2002, hun jaarlijkse klanten- en partnerevenement. Naast presentaties van o.a. Vice President Corporate Strategy Cognos Inc., Rob Rose, introduceert Cognos de Next Generation Scorecarding-oplossing. Deze oplossing vormt het sluitstuk van de Cognos Corporate Performance Management visie en strategie.

In de huidige economie is goed inzicht in Key Performance Indicators meer dan ooit van levensbelang. De Next Generation Scorecarding-oplossing stelt het management van ondernemingen in staat behaalde resultaten af te zetten tegen de doelstellingen zodat deze op alle niveaus in de organisatie in overeenstemming zijn. Iedere werknemer heeft toegang tot zijn eigen key performance indicators die gekoppeld zijn aan de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast heeft de werknemer de mogelijkheid om op elk gewenst moment zijn status en ontwikkeling afgezet tegen de bedrijfsdoelstellingen te bekijken.

Namens Cognos spreken:

o Hans Sint Nicolaas, Managing Director Cognos B.V., legt uit waarom Cognos ondanks de tegenvallende economie een stevige groei doormaakt. Daarnaast geeft hij zijn visie op de ontwikkeling van Business Intelligence naar Corporate Performance Management in de Nederlandse markt.

o Rob Rose, Vice President Corporate Strategy Cognos Inc., bespreekt de visie op Corporate Performance Management en de impact voor het management van organisaties.

o Oliver Oursin, European Technical Director Cognos Ltd., introduceert de Next Generation Scorecarding-oplossing en geeft een overzicht van de technische ontwikkelingen.

Vooruitstrevende bedrijven en organisaties uit verschillende branches zoals overheid, handel, finance, industrie en energie bespreken hoe zij de Cognos-oplossingen inzetten teneinde beslissingen binnen hun ondernemingen te verbeteren en sneller hun bedrijfsvoering aan te passen aan ontwikkelingen in de markt. Deze praktijkcases van onder andere Shell, Achmea, TNT, REMU en Gemeente Eindhoven worden zowel vanuit business als technisch oogpunt belicht.

Hieronder vindt u het volledige programma (zie ook www.cognos.nl) van Cognos Enterprise 2002. Uiteraard stellen wij u in de gelegenheid een interview te houden met Hans Sint Nicolaas, Rob Rose of Oliver Oursin. Daarnaast is het mogelijk Cognos-klanten te spreken over hun project(en); hoe zij de Cognos Business Intelligence-software en oplossingen gebruiken om de resultaten van hun bedrijf te verbeteren. Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, dan verzoeken wij u vriendelijk bijgaande faxformulier te retourneren of contact met ons op te nemen.

Locatie

Amsterdam Convention Factory

Czaar Peterstraat 213

1018 PL

Tijdstip programma: 09:30 18:00