Ingezonden persbericht

Beste redactie,

In het weekend van 10, 11 en 12 oktober vindt er in Theater a/h Spui Audio Deluxe plaats. Dit is een driedaagsmuziekfestival waar pop en dance elkaar ontmoeten. Wellicht interessant om onderstaande informatie op te nemen in jullie agenda al dan niet te verwerken in een item. Als bijlage zijn de flyers van de diverse avonden opgenomen, om eventueel als beeldmateriaal te gebruiken.

Den Haag en zijn driedaags muziekspektakel
Donderdag 10 t/m zaterdag 12 oktober 2002 vindt aan het Theater aan het Spui in Den Haag het driedaags muziekspektakel Audio Deluxe plaats. Uniek in zijn soort, uniek ook op deze lokatie zal Audio Deluxe jaarlijks gaan plaatsvinden in dit theater. Pop en dance ontmoeten elkaar in een divers programma voor liefhebbers die niet in een hokje denken. Donderdag 10 oktober zijn er optredens van de Haagse bands Di-rect en Spider Rico, gevolgd door een klein feestje van Club Geluk met dj Remski. Vrijdag 11 oktober voeren techno, tech-house en progressive de boventoon. Dj s zijn Anthony Pappa (uk), Justin Robertson (uk), Michel de Hey en de Haagse dj Stef. Zaterdag 12 oktober rollen de bassen op Drum 'n' Feest Breaks the Beats met dj s Danny B., Shapeshifter, Tyson, Hansablast en Highhess. De entree bedraagt op alle avonden ¬ 12,-. Aanvang donderdag 21.00 uur, vrijdag en zaterdag 23.00 uur. .

Audio Deluxe
Datum: donderdag 10 oktober 2002
Locatie: Theater aan het Spui, Den Haag
Bands: Di-Rect, Spider Rico
Aanvang: 21.00 uur
Prijs: ¬ 12
VVK. adressen: Theater aan het Spui, Spui 187, Den Haag. Plato, Schoolstraat 22, Den Haag. Bespreekburo Haagsche Courant, Hofweg 1, Den Haag.

Audio Deluxe
Datum: vrijdag 11 oktober 2002
Locatie: Theater aan het Spui, Den Haag
Line-up: Anthony Pappa, Justin Robertson, Michel de Hey, Stef Tijd: 23.00 - 04.00
Prijs: ¬12
VVK. adressen: Theater aan het Spui, Spui 187, Den Haag. Concrete, Schoolstraat 26, Den Haag. Rhythm Import, Torenstraat 96, Den Haag. Basic Beat, Nieuwe Binnenweg 19, Rotterdam. Cyber Records, Steenstraat 5, Leiden. Outland Records, Zeedijk 22, Amsterdam

Drum 'n' Feest Breaks the Beats. (part of Audio Deluxe) Datum: zaterdag 12 oktober 2002
Locatie: Theater aan het Spui, Den Haag
Line-up: Danny B, Shapeshifter, Tyson, Highhess, Hansablast Tijd: 23:00 - 04:00
Prijs: ¬ 12,-
Vvk. adressen: Theater aan het Spui, Spui 187, Den Haag. Concrete, Schoolstraat 26, Den Haag. Hardcore, Vissershavenweg 61, Den Haag.

Daarnaast is het wellicht voor jullie interessant om redactionele aandacht te geven aan Capital Special Edition. De organisatie Full Circle en Dancetheatre O geven op nu al maar dan een jaar Capital parties verspreid over diverse clubs in het land, maar zullen op 9 november de Statenhal in Den Haag aan doen. Met niemand minder dan de volgende dj's; Tiesto, Paul van Dyk, Sander Kleinenberg, Ken Ishii, Benny Rodrigues, Laidback Luke, Michel de Hey en Stef. Kortom behoorlijk wat muzikaal dansgeweld verzorgd door 2 Haagse organisaties op de grootste indoor locatie van Den Haag. Op korte termijn zal er een persbericht over dit evenement verschijnen.

Hoop jullie zo voldoende te hebben geinformeerd.
Voor vragen kun je me of op dit emailadres bereiken of op de volgende tel. nummers: 070 3859407/ 06 24602869.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Vriendelijke groet,
Ramona van Gennep