Ingezonden persbericht

Persbericht

Datum: 1 oktober 2002

Het kortgeding Cupido Tickets versus Euro 2000 zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober 2002 .te Den Bosch, Leeghwaterlaan 8 telf.nr. 073-6202020.

Omdat bleek dat de schadeclaim van 7,5 miljoen euro Cupido Tickets ruimschoots de belangstelling heeft van de media, hoopt Cupido Tickets met dit persbericht, weliswaar beknopt, de gevraagde informatie te verstrekken. Voor meer kennisname van feiten en gebeurtenissen betreffende Cupido Tickets versus Euro 2000 zie www.cupido.nl

Onderstaand het relaas van Cupido.

Het conflict met Euro 2000 heeft mij, mijn gezin en bedrijf veel schade toegebracht, financieel ben ik geruïneerd en psychisch heb ik grote schade opgelopen.

Deze voor mij desastreuze gang van zaken is te wijten aan de problemen die ik ondervond rondom het conflict met Euro 2000.

Als logisch gevolg van het feit dat ik door de rechter in de uitspraak in het hoger beroep in het gelijk werd gesteld, diende ik bij Euro 2000 een schadeclaim in.

Het schaderapport werd samengesteld door een daarin gespecialiseerd bureau en daarna gecontroleerd en goedgekeurd door een zeer vooraanstaand accountant. Tevens werd aan het tot stand komen van het rapport medewerking verleend door zeer bekwame advocaten en belastingadviseurs.

Ondanks de uitstekende kwaliteit van uitvoering en volledigheid van de schadeclaim achtte Euro 2000 het rapport onvoldoende en twijfelt men kennelijk aan de juistheid van de gegevens. Ik sta er voor in, dat alles wat vermeld staat in het rapport beslist waarheidsgetrouw is.Het is toch ondenkbaar, om ook maar te veronderstellen dat er in het rapport feiten vermeld zouden worden die niet overeenstemmen met de werkelijkheid. Nee, zo werkt dat niet en zeker niet bij Cupido Tickets. Ik heb tienduizenden toegangskaarten verhandeld en nimmer een negatieve reactie ontvangen.

Ik acht de houding van Euro 2000 teleurstellend en beneden peil, kennelijk wil men de consequenties van de uitspraak van de rechter niet aanvaarden.

De uitspraak in het komende kort geding, zal de heren van Euro 2000, duidelijk maken dat, mijn schadeclaim terecht is en dat zij zullen moeten betalen.

Het Recht zal spreken.

Voor meer informatie verwijs ik u nogmaals naar mijn homepage www.cupido.nl,

Of telefonisch 020-4686868 mobiel 065-4686868

Met vriendelijke groeten,

Cupido