Bureau Drechtsteden

Persbericht/uitnodiging

Verenigde vergadering Drechtsteden op 12 oktober a.s.

Geachte heer, mevrouw,

Op zaterdag 12 oktober 2002 vindt de open dag van Regio Zuid-Holland Zuid plaats. Onderdeel van de open dag is de Verenigde Vergadering van de Gemeenteraden van de Drechtsteden. Deze vergadering is openbaar en Bureau Drechtsteden nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn. Tijdens de bijeenkomst stellen de gemeenteraden van de Drechtsteden met elkaar de Perspectiefnota 2002-2006 vast.

De vergadering vindt plaats in de Augustijnenkerk, Voorstraat 216 in Dordrecht. Het programma van de Drechtsteden ziet er als volgt uit:

10.30 uur Opening Verenigde Vergadering Gemeenteraden Drechtsteden De voorzitter, de heer Bandell, houdt een inleidende toespraak waarin hij onder meer de ingekomen reacties op de Perspectiefnota bespreekt. 11.00 uur - Reacties vanuit de gemeenteraden en de Statencommissie Zuid. Tevens gelegenheid tot vragen stellen aan de regionale portefeuillehouders.

- Slotverklaring
11.45 uur Toespraak door de Commissaris van de Koningin van de Provincie Zuid-Holland, de heer J. Franssen, in reactie op de Perspectiefnota 2002 -2006 (onder voorbehoud)
12.00 uur Feestelijke afsluiting met de Gebroeders Grevelink

U bent vanaf 10.15 uur van harte welkom. De Augustijnenkerk is tevens het startpunt voor de open dag van Zuid-Holland Zuid die om 10.00 uur begint.

Met vriendelijke groet,

G.J. Vogelaar
Directeur Drechtsteden