Leefbaar Nederland

Beste mensen,

Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat wij 13 oktober twee symposia en ons congres organiseren. U bent welkom vanaf half tien 's morgens, in het Jacobitheater, Jacobsstraat 2 in Utrecht. Leden van de pers verzoeken wij zich vooraf even aan te melden.

De symposia (over Provinciale Statenverkiezingen en over het ontwerp visieprogramma) eindigen om drie uur 's middags, waarna het congres zal plaatsvinden. Als u daaraan wilt deelnemen, vergeet u dan uw legitimatiebewijs niet?

De leden onder u hebben de congresstukken en het ontwerp visieprogramma inmiddels ontvangen (als dat niet zo is, dan graag een berichtje naar info@leefbaar.nl).

Een andere mogelijkheid om deel te nemen aan de discussie over het visieprogramma, maar ook over alle andere zaken die Leefbaar Nederland aangaan, is actief te worden op het ledenforum. U surft hiervoor naar www.leefbaar.nl/forum, en kiest voor 'registreren'. Registreer u met uw voor- en achternaam en een zelfgekozen wachtwoord. U ontvangt dan een bevestiging, maar u kunt nog niet deelnemen in het ledendeel. Zodra gecontroleerd is of u lid van Leefbaar Nederland bent, ontvangt u opnieuw een bevestiging, en kunt u meepraten. Deze controle is mensenwerk, dus het kan wat langer duren dan u van internetfora gewend bent.