Gemeente Nijmegen


---

>

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 3299111
Telefax (024) 3292378

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

Vervolgvel
persinformatie
Datum Nummer persbericht 7 oktober 2002 p156

Asfaltwerkzaamheden A325

Van maandag 14 oktober tot en met donderdag 17 oktober 2002 vinden, tussen 19.00 uur en ongeveer 05.00 uur, werkzaamheden plaats aan de A325 tussen Knooppunt Ressen en Waalbrug. Om zoveel mogelijk verkeersstremming te voorkomen, worden de werkzaamheden, 's avonds en 's nachts, gefaseerd uitgevoerd.

Er wordt een nieuwe dunne asfaltlaag aangebracht om de weg te egaliseren. In verband met de werkzaamheden in de Waalsprong betreft het een tijdelijke oplossing. Zodra er wordt gestart met de aanleg van de Stadsas wordt de A325 tussen Knooppunt Ressen en Waalbrug voorzien van een geheel nieuw wegdek. Maandag 14 oktober wordt gewerkt aan de rechtse rijbaan stadinwaarts van de snelweg. De afrit Lent-Oost en de invoegstrook Lent-Oost worden tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Keizer Traianusplein resp. Griftdijk-Zuid oprit Waalbrug.

Dinsdag 15 oktober wordt de linkse rijbaan stadinwaarts aangepakt. Bij deze werkzaamheden is geen sprake van omleidingen.

Woensdag 16 oktober is de rechtse rijbaan staduitwaarts, aan de beurt. De afrit Lent-West, ter hoogte van het Witte Huis, wordt afgesloten. Verkeer met de bestemming Lent-West wordt omgeleid via de eerste afrit na de Waalbrug. De invoegstrook vanaf de Bemmelsedijk naar de A325 wordt afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Griftdijk-Zuid en Lentse Lus. Tevens wordt de invoegstrook Lent-West afgesloten. Hiervoor geldt de omleiding: Lentse Lus, Griftdijk-Zuid, oprit Waalbrug.

Donderdag 17 oktober, wordt gewerkt aan de linkse rijbaan staduitwaarts. Hiermee gaan geen omleidingen gepaard voor in- en uitvoegend verkeer.

Voor doorgaand verkeer, stadinwaarts of staduitwaarts, geldt dat er te allen tijde één rijbaan van de A325 beschikbaar is. De beperkte omleidingen worden middels bebording aangegeven.

Doordat de asfaltwerkzaamheden zeer weerafhankelijk zijn, bestaat een mogelijke uitloop van de werkzaamheden op maandagavond 21 oktober 2002.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arian Kuil, doorkiesnummer
024-3292380


---
Alle informatie in dit emailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht.