Vanaf 14 oktober 2002 werkzaamheden aan de Urkerweg

Maandag 14 oktober 2002 begint de gemeente Urk met de reconstructiewerkzaamheden aan de Urkerweg. Het betreft het gedeelte vanaf de rotonde aan de kruising Urkerweg / Ransuil tot aan de nieuwe bebouwde komgrens ter hoogte van de kinderboerderij. De werkzaamheden nemen circa 6 weken in beslag.

Het wegvak is gedurende deze periode afgesloten voor het autoverkeer. Het fietsverkeer kan gewoon doorgang vinden. Voor het bestemmingsverkeer zijn speciale voorzieningen getroffen.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer buiten Urk omgeleid via de Zuidwesterringweg en de Staartweg. De busroute naar Urk zal tijdelijk via de Zuidwesterringweg en de Staartweg lopen. De bus zal Urk in- en uitrijden bij de kruising Staartweg/Vlaak en daar de normale route gaan volgen. Door deze omleiding vervallen de volgende haltes, Tollebeek centrum, Urkerweg 46, 60 en het Urkerdwarspad. De halte Tollebeekcentrum wordt verplaatst naar de Zuidwesterringweg. Aan de Vlaak zullen twee tijdelijke bushaltes geplaatst worden. De aankomst en vertrektijden zullen voor de Vlaak iet vroeger zijn. Voor de andere haltes iets later. De exacte tijden zullen bij de haltes aangeplakt worden.

Wij vragen u begrip voor het eventuele ongemak wat u hiervan ondervindt. Voor vragen en/of opmerkingen over de wegwerkzaamheden en omleidingen kunt u ontact opnemen met de Servicelijn Infrastructuur, telefoonnummer 0527 689928.