Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 14-10-2002
Persberichten maandagmiddag 14 oktober 2002 Perspiket tot 16.00 uur Ron Reinds 06-52528707

Eenzijdig verkeersongeval

LOON Vond er vanmorgen op de Vrieserweg een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 20-jarige bestuurder uit Grolloo kwam door onbekende oorzaak met de linkerwielen van zijn auto in de linkerberm. Hierna belandde de man in een aan de linkerzijde van de rijbaan gelegen sloot. De man kwam met de schrik vrij. De auto raakte aan de rechterzijde besachadigd.

Auto te water

NIEUW AMSTERDAM Vanmorgen reed een 39-jarige Coevordenaar met zijn auto over de Vaart NZ. Toen hij zijn auto, een automaat, wilde keren op de rijbaan, trapte hij tijdens het achteruit rijden op het gaspedaal in plaats van de rem. Hierdoor reed de man met grote vaart het kanaal in. Met de schrik en een nat pak kwam de man weer aan wal.

Bedrijfsinbraak

ASSEN Werd er afgelopen weekend ingebroken in het gebouw van de technische dienst van het Wilhelmina ziekenhuis. Een telefoon, twee televisies en een hogedrukspuit werden ontvreemd. Men is binnengekomen door een ruit en een toegangsdeur te vernielen.

Inbraak kantine camping

ZUIDLAREN Werd er vanacht ingebroken in een kantine van een camping aan de Tienelsweg. Door het ingooien van een ruit verschafte men zich de toegang tot het bedrijf. In het cafetaria gedeelte werd de diepvries open gezet. Er werden geen goederen vermist en de inhoud van de diepvries is nog bruikbaar.