KEMPEN CAPITAL MANAGEMENT

Kempen Capital Management introduceert Orange SeNSe Fund

Kempen Capital Management introduceert het eerste beleggingsfonds dat uitsluitend belegt in Europese duurzame kleine en middelgrote ondernemingen

Introductie nieuw beleggingsfonds: Orange SeNSe Fund

Het Orange SeNSe Fund maakt het particuliere en institutionele beleggers mogelijk te beleggen in een breed gespreide portefeuille Europese kleine en middelgrote ondernemingen die duurzaam ondernemen. Het management van die ondernemingen kijkt naast bedrijfseconomische aspecten ook met een kritisch oog naar ethische sociale en milieugerelateerde aspecten van het ondernemen (oftewel People, Planet, Profit). De ontwikkeling van het Orange SeNSe Fund heeft ruim twee jaar geduurd.

Orange SeNSe Fund: resultaat van samenwerking tussen SNS Asset Management N.V. en Kempen Capital Management N.V. De analisten van SNS Asset Management zijn verantwoordelijk voor de research inzake de duurzaamheid van de ondernemingen. Zij vormen het grootste team in Nederland dat ondernemingen op duurzaamheid onderzoekt en zijn beheerder van de oudste maatschappelijk verantwoorde beleggingsfondsen in Nederland; het ASN Aandelenfonds en ABF. In deze periode is zeer zorgvuldig onderzoek gepleegd naar kleine en middelgrote ondernemingen op basis van de duurzaamheidsanalyse van SNS. De kleine en middelgrote ondernemingen worden geselecteerd door het team van Kempen Capital Management U.K. Zo profiteren particuliere en institutionele beleggers in het Orange SeNSe Fund zowel van de expertise van SNS Asset Management als van Kempen Capital Management.

Aankoop
Het Orange SeNSe Fund is beursgenoteerd. Aandelen in het Orange SeNSe Fund kunnen via uw eigen bank of commissionair worden aangekocht. U kunt de aandelen ook via Kempen Capital Management verwerven.

Gegevens m.b.t. inschrijving
Start inschrijving: maandag 14 oktober 2002
Sluiting inschrijving: woensdag 30 oktober 2002, om 17.00 uur Storting: dinsdag 5 november 2002
Het inschrijfformulier is te vinden op www.kempen.nl

Amsterdam, 14 oktober 2002
Orange SeNSe Fund.
De Directie

Voor inlichtingen met betrekking tot:
Orange SeNSe Fund

Kempen Capital Management N.V.
De heer A. Horst

020-348 8719

SNS Asset Management N.V.
De heer J. Grapperhaus

073 - 683 25 28

NB Informatie over dit fonds is ook te vinden op www.kempen.nl; hier kunt u het prospectus, en de brochure downloaden. Op verzoek sturen wij u het prospectus per post of e-mail.

14 okt 02 17:22