Xerox


Xerox verhoogt productiviteit en efficiency van productiesystemen Nieuwe afwerk- en nietapparatuur voor de populaire Document Centre-lijn
Amstelveen, 14 oct. 2002 -- Xerox helpt klanten om efficiënter meer werk te verzetten tegen lagere kosten, door twee nabewerkings-opties voor de Document Centre 490 productlijn te introduceren. Deze nieuwe nabewerkingsapparatuur bestaat uit twee verschillende 'finishers' en is vooral bedoeld voor gebruikers die kleine oplagen boekjes produceren die niet gesneden hoeven worden en die in huis V-slag en tweeslag vouwmogelijkheden, zoals een Z-vouw of een C-vouw, willen hebben. Vooral kopieerafdelingen, centrale repro-afdelingen, zakelijke service-aanbieders en commerciële printbedrijven zullen belangstelling tonen. Voor organisaties die meer controle willen over de kosten en de productie van documenten zijn deze nieuwe finishers heel interessant. Ze spelen een sleutelrol in de verdere uitbouw van de positie van Xerox als marktleider in de kantooromgeving.

De Professional Finisher
De Document Centre 490 kan vanaf direct worden geleverd met een 'Professional Finisher'. Deze finisher produceert in één doorgang in de rug geniete en gevouwen boekjes in A4- en A3-formaten. De vermindering van het aantal stappen in de afwerking van documenten bespaart tijd en kosten. De Professional Finisher van de 490 is de enige in zijn soort op de markt en valt vooral op door het compacte ontwerp. De on-line vouwfuncties zijn ongekend: de tweeslags-vouweenheid vouwt losse enkel- of dubbelzijdig geprinte vellen in C- of Z-slag. Dit maakt de on-line productie van brochures, mailings en andere gevouwen documenten die in standaard enveloppen passen eenvoudig. De diverse afwerkingsmogelijkheden zijn gemakkelijk te selecteren in de gebruikersinterface op het apparaat zelf of over het netwerk via de printerdrivers of de webbrowser.

100-vels nieteenheid
Omdat niet elke organisatie behoefte heeft aan dergelijke vouw- en afwerkingsmogelijkheden heeft Xerox daarnaast de 100-vels nieteenheid geïntroduceerd voor klanten die simpelweg een grotere nietcapaciteit nodig hebben. Deze nieteenheid is niet alleen voor de Document Centre 490, maar ook direct beschikbaar voor de populaire DocuColor 470 en 480 systemen.

Kosten besparen en toch de productiviteit per medewerker verhogen is het doel in veel organisaties. De Document Centre Series helpt mee dit doel te verwezenlijken. De introductie van de nieuwe finishers zorgt er nog eens extra voor dat werkgroepen en productie-afdelingen effectiever en efficiënter kunnen werken.
Xerox werkt nauw samen met haar klanten om hun wensen en eisen te doorzien. De nieuwe finishers zijn eens temeer een bewijs van Xerox' begrip en kennis van hetgeen klanten nodig hebben voor de productie van hun documenten.

Over Xerox Europe
Xerox Europe is de Europese organisatie voor de verkoop en levering van producten, oplossingen en diensten van Xerox Corporation, die op de wereldranglijst van ICT-bedrijven een zesde positie inneemt. Xerox streeft naar de wereldwijd leidende positie op het gebied van document management, met oplossingen die een brug slaan tussen de wereld van het papier en de digitale wereld, en die de kantoorproductiviteit mede verhogen door het delen van kennis.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox(TM), The Document Company® en het digitale X(TM) zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

---