QUALITY AND RESULTS

Anite presenteert Netegrity's SiteMinder 5.5

Anite presenteert Netegritys SiteMinder 5.5 met ondersteuning voor SAML,.Net Passport and Kerberos
Uitbreiding van de beveiligingsinfrastructuur met Federated Identity Services
Netegrity, marktleider op het gebied van applicatie-infrastructuur voor access, identity en portal management lanceerde onlangs SiteMinder 5.5. SiteMinder 5.5 levert federated security en security met ondersteuning voor SAML , Microsoft .Net Passport en Kerberos. Met Federated security kunnen bedrijven de sharing van indentity information standaardiseren voor alle bedrijfsapplicates en voor partnerbedrijven buiten de organisatie. Federated security vormt de sleutel om gemakkelijker en met minder kosten de partners op één lijn te brengen om zo de klanten een probleemloze en persoonlijke toegang te verschaffen tot het netwerk van aangesloten diensten.

Federated Security Support
Met de mogelijkheid van federated authentication kan user identity op een veilige manier decentraal beheerd worden ook als er gebruik gemaakt wordt van verschillende technologieën. Met het federated security model van Netegrity kunnen bedrijven authenticatie, single sign-on authorisatie en een auditing model op één lijn brengen om te zorgen voor gedeelde beveiligingsdiensten, ongeacht of de applicatie intern of extern wordt gehost. Gebruikers hoeven daardoor maar één keer in te loggen, terwijl er gebruik gemaakt wordt van een breed scala aan authentication services.
Netegrity ondersteunt SAML, .Net Passport en Kerberos in SiteMinder 5.5 die het mogelijk maken om authenticatie en identity information te delen over meerdere organisaties en servers.

Daarnaast kent SiteMinder 5.5 nog de volgende mogelijkheden: Performance enhancements. Snellere performance door optimalisatie van de LDAP.
Developer customization. Met behulp van een API kunnen custom agents worden ontwikkeld welke ook single sign-on ondersteunen.

Netegrity Platform
Netegrity SiteMinder 5.5 is het eerste product uit het totale Netegrity Platform 5.5.
Het Netegrity Platform is het eerste complete bedrijfsplatform, dat een kant en klaar portaal, en indentity management, single sign-on en access control integreert met enterprise application integration services.

SiteMinder 5.5 is direct leverbaar.

Anite Benelux
Anite ondersteunt organisaties bij het implementeren van essentiële bouwstenen voor een veilige ICT-omgeving op het gebied van Secure Relationship Management. Anite Benelux, 250 man sterk, beschikt over brede kennis en expertise op het gebied van ICT om beveiligingsoplossingen effectief, geïntegreerd en met inbegrip van alle infrastructurele aspecten te realiseren. Door de jarenlange ervaring is inmiddels een aansprekende referentielijst opgebouwd op dit gebied. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John van Lopik, Business Development Manager op telefoonnummer +31343439343. Meer informatie over Netegrity en Anite kunt u vinden op de websites: www.netegrity.com en www.anite.nl

Contactpersoon Anite Benelux:

John van Lopik
e-mail: j.vanlopik@anite.nl
T: 0343 43 93 43

15 okt 02 13:48