Ingezonden persbericht

NDI showt samen met Fenestrae en HP de nieuwste mobiele oplossingen ~ toepassingen te zien in NDI s gloednieuwe democentrum ~

NDI Network Solutions laat de nieuwste snufjes op het gebied van mobiel werken zien in haar nieuwe democentrum in het World Trade Center in Amsterdam.

De Amsterdamse systeemintegrator heeft de sterke punten van HP hardware en Fenestrae middleware gecombineerd in een stevig en flexibel platform voor haar assortiment van mobiele oplossingen. Bezoekers aan het centrum kunnen zien hoe deze oplossingen toegepast worden in dagelijkse bedrijfssituaties en mogen ze bovendien zelf uitproberen.

Het centrum zal ook gebruikt worden als een competentiecentrum en voor benchmarking- en testdoeleinden, zodat NDI haar oplossingen op dezelfde locatie kan beoordelen en optimaliseren.

Oplossingen die nu gedemonstreerd worden, zijn een CRM/ERP-oplossing voor bedrijven met een grote buitendienst en een product speciaal voor de gezondheidssector. De laatstgenoemde toepassing kan gebruikt worden door medisch personeel, om overal en altijd patiëntdossiers te kunnen raadplegen. NDI heeft ook een openbare Wireless LAN geïnstalleerd in het democentrum.

"Er zijn zoveel bedrijven die praten over mobiele toepassingen. Wij laten de markt liever zien wat mobiele oplossingen kunnen betekenen voor de business in plaats van mee te doen met de hype," zei Derk van Lanschot, partner bij NDI. "De oplossingen die momenteel gedemonstreerd worden, zijn slechts voorbeelden, maar ze geven de gebruiker een idee van de mogelijkheden die wireless echt biedt. Bovendien kan het centrum gebruikt worden om op verzoek van potentiële klanten proefconcepten van oplossingen op maat te ontwikkelen."

"De economische omstandigheden hebben het realisme in het bedrijfsleven teruggebracht. Wat bedrijven echt willen weten is welke voordelen ze voor hun business uit een oplossing kunnen halen, niet hoe het precies werkt," zei Nick Horslen, vice-president of marketing bij Fenestrae. "Een live demonstratie in een gecontroleerde omgeving kan dit veel beter laten zien dan een marketingbrochure of een verkoopfolder. Fenestrae doet mee met dit initiatief omdat we denken dat bedrijven moeten kunnen beslissen in welke oplossingen ze investeren op basis van wat ze hebben gezien, niet alleen op wat een verkoper hen vertelt."

(339 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over NDI Network Solutions
NDI Network Solutions is een IT dienstverlener met een sterke specialisatie in mobiele oplossingen in dienstverlenende omgevingen. De opmars van draadloze communicatie en het feit dat steeds meer apparatuur een draagbare toepassing kent, gaf NDI een kans om in dit veld met innovatieve oplossingen te komen met daadwerkelijke toegevoegde waarde. NDI s eerste mobiele innovatie was Heineken Bartrek, een publiciteitsstunt met succes over de hele wereld. Daarna heeft NDI zich bewezen in diverse projecten in de financiële dienstverlening en in de gezondheidszorg.

NDI is gevestigd op drie locaties in de Randstad. Het nieuwe democentrum in het WTC Amsterdam biedt de mogelijkheid om diverse mobiele toepassingen te zien en uit te proberen. De drie partners laten hier graag benchmarks zien uit uw eigen branche en met bestaande voorbeelden.

Over Fenestrae
Fenestrae is opgericht in 1990. Het bedrijf levert enterprise-class softwareoplossingen voor de mobiele en draadloze wereld. Fenestrae s oplossingen bieden werknemers de vrijheid om vanaf iedere locatie toegang te kunnen verkrijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie en deze te kunnen beheren - wanneer en waar ze maar willen en met welk apparaat dan ook. Hierdoor zijn Fenestrae s oplossingen grensoverschrijdend op het gebied van tijd, media en zakelijke applicaties.

Met Fenestrae's bewezen mobiele oplossingen kunnen klanten op een veilige manier hun mobiele apparatuur integreren met bedrijfsapplicaties en e-business oplossingen. Wereldwijd mag het bedrijf meer dan 8.000 bedrijven tot haar klantenkring rekenen. Fenestrae is ook een toonaangevende aanbieder van fax server software en software voor integrated messaging.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Den Haag met kantoren in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Spanje, Hong Kong en Australië. De belangrijkste producten van het bedrijf, Fenestrae Enterprise Mobility Server (EMS) en Fenestrae Faxination, worden verkocht via een internationaal partnernetwerk dat meer dan 60 landen beslaat. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan http://www.fenestrae.com.

Voor verdere persinformatie of fotografie kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Marieke van Zuien bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev@lewispr.com
mariekev@lewispr.comWebsite: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Fenestrae, kunt u contact opnemen met Kristen Miller van Fenestrae: Tel: +31 (0)70 30 15 100Fax: +31 (0)70 30 15 151
E-mail: kristenm@fenestrae.com Website: http://www.fenestrae.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com