Gemeente Wassenaar

Veelgestelde vragen

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in L´dam 08-10-2002

Donderdagavond 17 oktober 2002 houdt de Programmaraad LRVW een openbare vergadering op het gemeentehuis van Leidschendam, het oude raadhuis. Het oude raadhuis ligt aan het Raadhuisplein 1 en de vergadering wordt gehouden in kamer 119. Geïnteresseerden uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en kernNootdorp zijn welkom om deze vergadering bij te wonen van 21.00 - 22.30 uur.

Aan het begin van de vergadering is er 15 minuten gereserveerd voor inwoners van de betrokken gemeenten om in te spreken. De maximale inspreektijd is 5 minuten per persoon. Voorafgaand aan de vergadering dient men aan de voorzitter kenbaar te maken, in te willen spreken.

Radioaanbod / agendapunten
Voor 1 november 2002 dient de Programmaraad haar advies betreffende het radioaanbod, bij kabelexploitant Casema, in te leveren. Als belangrijkste onderwerp zal daarom tijdens deze vergadering de advisering omtrent de samenstelling van de radioprogrammering aan de orde komen.

Televisieaanbod
In mei 2002 adviseerde de Programmaraad de Casema over het televisieaanbod. Daar de Casema dit advies naast zich neer legde, kwam er in juli 2002 een openbare hoorzitting bij het Commissariaat voor de Media. De uitspraak van het Commissariaat zal in de openbare vergadering van 17 oktober besproken worden.

Advies
De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW moet rekening houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen. Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag van de Programmaraad, dat er inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betrokken gemeenten.

Postbusnummer
De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwonende van de deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men enkel schriftelijk terecht bij het volgend adres:

Programmaraad LRVW
Postbus 1147
2260 BC LEIDSCHENDAM