Ski Happy Inn Rotterdam 17 t/m 20 oktober

Voorpret tijdens wintervakantiebeurs

Rotterdam, 11 oktober 2002 - Vier dagen lang staat Ahoy' Expo Center in Rotterdam in het teken van wintersport en sneeuwvakantie. De nationale sneeuwvakantiebeurs Ski Happy Inn 2002, van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober, informeert een breed publiek over alle facetten van kleding tot uitrusting, van vervoer tot verblijf. Alle Europese skilanden en ook Canada zijn vertegenwoordigd met eigen stands of via diverse reisorganisaties. Op de stands van de verenigde ski-importeurs en van de ANWB krijgen de bezoekers alle informatie over de nieuwste materialen en hoe die beoordeeld zijn in internationale tests.

Het Ahoy' Expo Center verlevendigt de beurs met veel actie zoals een kinderskipiste. Daarnaast worden er demonstraties gehouden in een muzikale sfeer en met bijpassende horecastands. Zo kan de bezoeker zich vermaken in een Oostenrijkse Bierstube, maar een lekker hapje in een Italiaans pizzarestaurantje is ook niet te versmaden.

Voordelig
Ski Happy Inn valt voor Noord-Nederland in de herfstvakantie. De beursorganisatie verwacht dan ook op donderdag en vrijdag veel gezinnen. Met een gezinskaart is het aantrekkelijk voor kinderen om mee te komen naar de beurs. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt EUR 8,-, kinderen van 4 t/m 12 jaar EUR 6,-, met een reductiekaart of pas65+-betaalt de bezoeker EUR 6,50 en een gezinskaart voor twee volwassenen en twee kinderen kost EUR 21,-. Kinderen onder de vier jaar mogen gratis naar binnen. De openingstijden op donderdag en vrijdag zijn van 12.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur.

Organisatie
Ski Happy Inn wordt georganiseerd door RTB Beurzen en Doorakkers BV. RTB Beurzen is ook verantwoordelijk voor Femina van 4 t/m 13 oktober. In het voorjaar organiseert RTB Beurzen BinnenHuis & Tuin en de Visma (hengelsportbeurs). Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.
---